Otázky na RNG

oli

RNG prosím ťa chcem začať užívať Yam.Mám ho od teba kúpený, takže poznáš zloženie. Mám užívať 2 kapsule naraz alebo sa môže aj 1 kapsula 2x denne?Ďakujem.

RNG

puma 127, teobroma cacao je vytazok z kakaoveho bobu, je to silny alkaloid, podobny ako kofein a tein.
Kedze nezijem na Slovensku ani v Europe, neviem, kde co maju.
Ja som mal pomerne silnu zmes na chudnutie v mojich obchodoch, zlozenie si na porovnanie mozes pozriet na
-odkaz odstránený-.
Zialbohu som z toho uz vonku, takze sa snaz najst nieco s podobnym zlozenim na nete. Hlavne pozeraj na mnozstvo alkaloidov(tein, kofein...) lebo to su tie latky(tyermogeneratory) ktore stimuluju spalovanie tukov.

RNG

kaitlin, mas nakazu(chronicku) v celnych a licnych dutinach(sinusitis), na ktoru odporucam koloidnu striebornu vodu a roztok GSE, striedavo si kvapkat niekolkokrat do dna do nosa. Ak ti vyschne z toho nos, maz ssi ho zvnutra kokosovym olejom, ktory je tiez mierne antimikrobialny.
Vsetky lekarenske spraye su len na adresovanie symptomov, nie na podstatu=nakazu.
Ak mas alergie, ber quercitin(2x500 mg) z vitamin C(3x1 gram).
Tiez na to pomaha bromelain(2x600 GDU) curcumin(2x500 mg) dumbier a boswelicka kyselina.

RNG

candex je silny enzymaticky prostriedok, obsahujuci kopu celulazy a hemicelulazy, ktora napada bunkove steny kandidy a plesni a tym ju nici.
Neviem, na kolko je ucinna, ale rozhodne prispieva k niceniu kandid.
Metoda, ktoru som tu casto uvadzal(ultranizkosacharidova dieta, kokosovy olej, oreganovy olej, GSE a mnozstvo zeleniny a vlaknin je ale velmi ucinna a pracuje za tyzden-dva spolahlivo.

puma127

a ta teobroma,neskodi na zdravi nijak?mozem si ju kupit?
co sa tyka chromu,pocula som ze spaluje cukry v tele..aky doplnok je cca najucinejsi a co stoji?

RNG

stern, ASTRAGALUS MEMBRACEUS, nie asparagus=spargla
Nezabudni na branie dobrej zmesi probiotik, takej co obsahuje miliardy roznych kultur, vcitane laktobacilus Bulgaricus, ktory zvysuje aj viralnu imunitu.

RNG

certulinka 66, to zlozenie Protexinu by bolo dobre, kebu tam nebola zmes vytazku s grapefruitovych semien spolu s probiotikami. Ak je ten vytazok totiz dostatocne ucinny(antimikrobialny), tak znici aj tie probiotika. Vo vysokych koncentraciach(nad 2000 ppm) totiz citricidal znici prakticky kazdu bakteriu, vcitane probiotik.

kaitlyn

RNG, prosim Vas, neviem ci mi viete poradit, ale ocenim akukolvek radu, kedze som na fore nic podobne nevedela vyhladat.
Uz dlhu dobu ma trapia tazkosti s dychanim (konkretne zapchaty nos). Priblizne dva roky som si ustavicne kvapkala do nosa, kedze som vobec nevedela dychat (akoby sa mi uzavreli klapky). Neskor mi vsak alergologicka zistila alergiu na roztoce a boli mi nasadene lieky Clarinase a akesi nosne kvapky (nenavykove). Nosnych kvapiek som sa zbavila (uz su tomu priblizne 3-4 roky). Avsak tazkosti s nosom pretrvavaju, ale v inej miere... Sice si nemusim kvapkat ustavicne, ale akonahle ochoriem, niekedy aj pomimo toho, sa mi objavia strasne huste sople(ako plastelina alebo gumene lopticky, az sa cudujem, ako to dokazem vyfukat), ktore su zlte, niekedy az akoby krvave, ba dokonca aj akysi zeleny hlien, alebo proste akoby taky zeleny "posyp?" popri vyfukani soplov (niekedy vyfukam iba to, ale zriedka). Uz som uplne v koncoch, nejde sa toho len tak lahko zbavit a kedze som pomerne casto chora, tak sa mi to aj casto vracia. Pravidelne inhalujem, a po priblizne tyzdnovej inhalacii, alebo aj dlhsej, badam nejake zlepsenie. Na inhalaciu pouzivam specialne pripravky z lekarne, alebo morsku sol, teraz propolis. Mam aj nejake preventivne spreje, ale bohuzial, nejde tomu predist. Kvapkat sa snazim iba v pripade nutnosti, ale ked som casto chora, neviem odolat. Neviem, ci ma zmysel chodit k lekarovi, ked ma nadcha/choraba prejde, kedze vtedy tieto priznaky zvacsa zmiznu, a ani naposledy mi nic nenasli (neviem, nakolko kvalitne robia tie vysetrenia). Neviem, co s tym mam robit, nos si fukam uz tak silno, ze ma hlava boli, aj uz z tej sily kaslem, popripade zajst na nejaku specializovanu kliniku? (ps. mam 23 rokov...prosim vas o akukolvek radu alebo pomoc, dakujem Vam)

RNG

o nastartovani metabolizmu tu nie je rec, lebo bez chodiaceho metabolizmu by clovek bol na flaku mrtvy. Jedna sa teda len o zvysenie(stimulovanie) metabolizmu a na to su rozne prostriedky od cvicenia a plavania v studenej vode az po rozne doplnky zvysujuce spalovanie, ako rozne alkaloidy(caj, kava, hodia gordonii,teobroma, citrus auracium,kola orechy, ...), tiez vitaminy B ciastocne.