prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
farmaceutka, ja viem ze sa snazis ochranovat dobre meno farmacie,
ale nezabudni na to, ze este donedavna, pred nastupom korporacneho sveta a naftoveho chemickeho priemyslu
boli farmaceutika ciste prirodne.
Co sa tyka potravinovych doplnkov, su to len tie latky z prirody, ktore nemaju ZIADNE skodlive ucinky v odporucenych davkach, inac by neboli pripustene na trh.
Jedovate prirodne latky dufam nikdy nepridu na trh ani nahodou, hoci v poslednom case sa ich par zjavilo, hlavne na natlak lekarskej komunity(botox napriklad). Ja by som ich rozhodne nepovolil, keby to odomna zaviselo.
Do ludi by sa nemalo pchat nic skodlive, nech je dovod akykolvek "humanny".
Je dostatok uzitocnych neskodnych prirodnych latok,
ved z nich nepozname este ani len maly zlomok,
lebo v tom nie su zarobky pre chemicky priemysel.
Tento fakt sa casto zastiera roznymi zavadzajucimi tvrdeniami, ale mozes si ho jednoducho najst medzi pravidlami na schvalenie potravinovych doplnkov.
Takze ked ich niekto preferuje nad syntetickymi chemikaliami, niet cudo.
Dufam, ze ludia prinutia predavat coraz viac neskodnych a ucinnych prirodnych latok na ucely, kde sa v poslednych desatrociach pouzivali synteticke patentovane latky.
ahoj RNG (povodne sa pytala v inej teme, ale vsimam, ze mas vlastnu...)
- chcela som sa spytat, ci moze caste jedenie kyslej kapusty sposobit \"zlenivenie criev\". (ako napr. senna???)
- mavam problemy so zapchou, ale ako nam teraz dozrela domaca kapusta, tak mi to velmi pomohlo, ale mam obavy, co ak na to ostanem \"zavisla\"...
diky moc
niagara, ja som povodne povolanim fyzik, tj mam svoj nazor na vsetky podobne produkty a nechcem sa vyjadrovat vulgarne o nich....
Takze "NO COMMENT"
eleman, neviem najst nic o "calvin strong" co by sa tykalo lieciv alebo doplnkov
ahoj RNG,VSETKO DOBRE V NOVOM ROKU NAJMA VEELA ZDRAVICKA :)Chcela by som sa ta spytat aky mas nazor na zinc picolinate vs. zinc gluconate a potom coral calcium vs.klasicke calcium..dakujem pekne
sunie, NAC je vodorozpustna forma aminokyseliny N-acetyl cystein.
Na Slovensku ich najdes obvykle oznacene ako "acc"
niagara, 40 ppm nie je magicke cislo. Ja beriem obvykle okolo 10 ppm koncentraciu a odporucam 4x2 lyzice , co je zhruba to iste, ako uvedene.
Skusal som aj ine koncentracie(5 az 56 ppm, co si sam vyrabam na mojom vlastne navrhnutom zariadeni), ale tych okolo 10 ppm sa mi osvecilo ako velmi stabilne.
V Lucenci som nainstaloval malovyrobne zariadenie(automaticke) ktore produkuje vodu okolo 6.5 ppm s vysokym obsahom ionov a velmi malymi koloidnymi casticami, pod 5 nm.
Ked to rychlo zalejes poharom vody, dostane sa ti cast do criev, co okrem znicenia zlych bakterii znici aj dobre, takze to velmi neodporucam
Naproti tomu napr GSE/citricidal je velmi aktivny na vacsiny zlych bakterii ale slabo ucinkuje na probiotika, takze na crevne infekcie a absorbciu do krvneho systemu radsej pouzivam GSE alebo oreganovy olej a ine, ktore sa neznicia zaludocnymi kyselinami.
V podstate okrem vyplachov(nos, oci, celne dutiny, pre zeny vaginalne vyplachy) a na pokazeny zaludok , kde je velmi ucinna, ju nepouzivam na ine ucely.
Na to, aby bolo koloidne striebro ucinne v celom tele totiz treba privelke davky a to je kontraverzna vec, lebo hoci nikto nedokazal ziadne poskodenie tela striebrom okrem zafarbenia(argyria), predsa len je to tazky kov a zamoruje, aj ked sa v tele prakticky neviaze a okamzite sa vylucuje cez moc,vlasy a kozu(argyria je zafarbenie vlasov a koze do sivasta)
val, kedze to mate vsetci odrazu, co pouzivate tu istu pracku, obavam sa, ze to bude vysledok nejakej chemikalie v pracich prostriedkoch.
Pred par desiatkami rokov sam mal podobnu situaciu a trvalo nam par pokusov, kym sme dosli na spravny praci prostriedok a vylucili aj zmakcovadla.
Nedostatocne preplachnutie v automatickych prackach casto necha plno chemikalii v pradle, ktore su silne alkalicke a drtazdia kozu.
Natierajte sa kokosovym olejom, ten je extra hojivy a ochranny.
focus,,dobra zmes na kosti musi obsahovat vsetky potrebne mineraly viazane do lahko absorbovatelnych foriem, v spravnych vzajomnych pomeroch na zabudovanie plus vitaminy potrebne na absorbciu a na zabudovanie.
Zialbohu, takych zmesi je dost malo na trhu, osobne pouzivam produkt z firmy Swanson a beriem ho spolu so spirulinou pre lepsiu absorbciu.
Pozri na zlozenie
-odkaz odstránený-
a najdi si nieco podobne zlozenim
Pozor na vazbu, karbonaty a oxidy su vodonerozpustna forma a preto slabo absorbovatelna.
RNG, chceĺa by som sa opýtať, či by mohol mať wobenzym aj nejaký prizanivý vplyv na celulitídu? ... idem ho totiž brať kvôli iným problémom - ako jednu z posledných snáh zlepšiť zdrav. stav...tak či by to mohlo mať blahodarne účinky aj na moje stehná? :D Ďakujem..