prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
agaven, miesto piva by som pouzil len pivne kvasnice, tusim ich predavaju pod menom Pangamate, co je trosku zavadzajuce, kedze toho Pangamatu=vitamin B-15, je tam mizivo malo
Pivo totiz obsahuje dost sacharidov.
rudinko, zelenin su stovky druhov, nasa tiez plno, nielen kuracie a samozrejme ryby a ine morske.
Chybaju ti rozne orechy a olejnate semena a na tych sa da celkom slusne vypast, ked si nedavas pozor.
Nespominas kokosovy olej, ktory je pri tejto diete nevyhnutny, dava energiu a je silne protiplesnovy.
fokus, lutujem, ja som sa snazil vyse 4.5 rokov a neprebojoval som sa z roznych pricin, od byrokracie, cez nedostatocny zaujem Slovenskych zakaznikov o kvalitne produkty bez drahej a casto dezinformujucej reklamy az po personalne problemy=nedostatocna komunikacia a snaha to viest ako normalny podnik.
Technecium, na to aby som mohol posudit akykolvek doplnok, musim mat jeho presne zlozenie.
Vseobecne multimineralove/multivitaminove prostriedky su stavane na stare davno prekonane odporucene denne davky, ktorych sa zdravotny priemysel tvrdohlavo drzi aj napriek dokazom, ze su mnohe uplne nedostatocne alebo rozne formy prakticky neabsorbovatelne.
Umele pomale vstrebavanie v creve neodporucam(tzv retard forma) lebo kazdy nemame schopnost rozbit vazbu, ako su viazane a su ludia, cez ktorych take pilulky prejdu bez dostatocneho natravenia
Dokonca podla moznosti odporucam kapsule s jemnym praskom miesto tabletiek, lebo su ludia, ktory aj obycajne tabletky nevedia rozpustit(dokaz toho poznas v prenosnych zachodoch, kde pri cisteni najdu hromady roznych tabletiek, prakticky neporusenych casto.)
Vsetkym na svete sa da predavkovat, vitamin B-6 nie je vynimka.
Denna odporucena davka je od 1 do 2 mg a maximalna davka je 100 mg. Predavkovanie sa javi ako strata citlivosti. Obvykle sa zjavi az pri davkach 500 az 1000 mg ako periferalna neuropatia.
Pri autizme sa casto pouzivaju davky az 500 mg denne, tj v zone liekov, nie potravinovych doplnkov, kde su mozne predavkovania.
Stasny Novy rok RNG...prosila by som Vas keby ste si mohli pozriet tento produkt a vyjadrit nan svoj nazor...dakujem-----Candex pure essence----vraj vykazuje mimoriadnu ucinnost v boji s kandidou.
dobry večer!RNG prosím pozriete sa na tento doplnok?
-odkaz odstránený-
spomínali ste,že GSE cez deň a probiotiká na noc a tu je to v jednom...prajem Vám úspešný rok 2009 a aby ste ho prežili spolu s manželkou v plnej sile a v zdraví.
Dobry Den,su nejake tabletky na ,,nakopnutie,, resp. nastartovanie metabolizmu??
Ak ano,su skodlive ?ake maju vedlajsie ucinky?dakujem za odpovede
Rudinko B komplex surove kvasnice surova kapusta pivo ale troštu potom aj chutit ti vam bude do jedla skus to
Rng chcem sa este spytat som na tej bezsacharidovej diete.Jem kuracie meso,kapustu,vajicka cibulu.Mam vitaminy ADE,Mineralne latky vapnik horcik,selen zinok.vitaminy B.Ale som strasne schudol.A nemam vobec silu.Nevladzem.Mohol by si mi este poradit co by som mal doplnit do stravy?dakujem.