Otázky na RNG

mariaj

RNG,prosim,pisal si,ze ked sa uziva GSE,tak treba uzivat zmes proboitik,lebo GSE dobre bakterie vynici.Byva aj taka zmes vsetko v jednom,alebo ich kupovat jednotlivo? Kolko druhov dobrych bakterii je?DAKUJEM

RNG

faaasdf, nikto pokial viem nevyraba "fake" aloe produkty.
Vsetci vychadzaju zo stavy aloe, dnes skoro vylucne vnutorneho gelu, tj bez vonkajsej supky, ktora sposobuje hnacky.
Otazka je len, ci je to v prirodnom stave, ci to bolo zahrievane, cim je to konzervovane a podobne.
Vytazene za studena a susene vymrazenim produkty su skoro tak kvalitne, ako cista cerstva stava.
Zialbohu mnohy ten proces koncentracie urychlia zahriatim a to znici mnohe biologicky citlive latky.
Barneys sice hovori, ze stava je za studena lisovana, ale nespecifikuje, ci z celej rastliny ani ci sa pri koncentrovani pouzivalo teplo a konzervacne prostriedky, alebo nie. Takze sa neviem na kvalitu vyjadrit.
Dokonca ked bola lisovana z celej rastliny bez odstranenia vrchnej supky(filleting), tak obsahuje creva drazdiaci aloin.
Aj take stavy sa dnes uz zriedkavo predavaju, ale na niektore zdravotne problemy su uzitocne.

RNG

Moncika, Brita je lepsia, ako nic. Ja si osobne vodu destilujem uz vyse 20 rokov.
Flaskove vody su rozne, niektore ciste, ine nie, zialbohu.A donasaju so sebou hromadu plastoveho odpadu.A ked si to prerqtas cenove, su poriadne drahe v porovnani s filtrovanou vodou aj s destilovanou, ked si ju sam vyrabas.

faaasdf

zdravím čo vraviš na barnys activ aloe forte neni to nejaký fake? lebo neni to ani moc drahe ale zase mi ide skôr o kvalitu ako o cenu...

moncika

rng,aky mas nazor na filtre vody znacky brita?
je podla teba dobre takto vodu filtrovat alebo radsej kupovat balenu vo flasiach.dakujem pekne

RNG

evcca,ak tie gumove medvediky obsahuju zivocisnu zelatinu a nie modifikovane skroby, tak su dobry doplnok na klby a slachy.
Ja by som im dal definitivne prednost pred drahymi izolatmi(klbove doplnky). Chyba je, ze mam cukrovku, takze pre mna su nono. Ale aj tak si obcas trochu pochutim na medvedikoch a inych "gumovych" cukrikoch.

RNG

lucenecka predajna je mozno este otvorena, neviem, lebo so mnou (ved som len majitel, co mna do toho...) nekomunikuju.Najdes ju na nete pod doplnky.com
Zariadenie na vyrobu som tam nainstaloval osobne, takze ho asi este stale pouzivaju, dufam.