prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
agaven, chemikalie(lieky) ti nepomozu. Potrebujes mineraly, kyseliny, enzymi
Pala je prejav NEDOSTATKU kyselin, nie prebytku.
Naviac ked na nu zoberies nieco, co kyselinu neutralizuje alebo dokonca zastavi tvorenie, tak si automaticky znicis travenie a z toho mas problemy v tele-nedostatky roznych materialov, ktore nevies bez kyselin vytazit z potravy.
Z toho mas tu tetaniu, busenie srdca, kolisavy tlak a postupne smerujes k depresiam a osteoporoze. Travenie treba napravit, nie pokazit. A chemikalie to nenapravia.
agar-agar nie je prave najlacnejsi zdroj zivocisnej zelatiny.
Pozor na nahrazky zelatiny, ako modifikovane skroby. Tie neobsahuju ziadne mukosacharidy, ktore potrebujeme na nase klby a slachy.
rng, je pravda, ze aj gumove medvediky pomahaju na klby? zda sa mi to vtipne.
femka, najlacnejsie na klby je zelatina(zivocisna), huspenina a obhryzanie dobre uvarenych kosti. Gliky na kostiach a dobre uvarene do makka slachy obsahuju vsetky tie potrebne latky pre nase slachy a klby.
focus, telo nepotrebuje chemikalie ale vyzivu, spravne doplnky.
Chemikalie na oko pomahaju ale v skutocnosti dlhodobo skodia telu.
cica 87 kokosovy olej kúpiš na -odkaz odstránený- a stojí 279.-sk 300ml za dva dni som ho mala doma.Ja by som zase chcela vedieť či ste niekto zohnali oreganovy olej lacnejšie ako 625.-sk
Aj je chcem tu vodu RNG ale ako memam v banke nahlasený platit cez internet v lekarni ju asi nekupim napisem adresu poslali by stemi ju aj poštou všetko zaplatim
RNG, chcem si kupit striebornu koloidnu vodu v Lucenci, v tvojej predajni. Kde ju najdem? mozes napisat nazov tvojej predajni a ulicu?
vdaka za pomoc.
kde sa dá kupit kokosový olej a kolko to približne stojí??
RNG ja sa vas chcem opýtat už som pisala aj do tema draslik v krvi no mam tetaniu chýba mi sodik draslik jem ansilan ale po pol roku už mi nepomaha davasli mi neurol frontin lebo som odpadavala ma to od 2005 rteraz mi dokt predp isoptin na srdce ono blbne už z toho ale k veci čo mam papat no mam jedno dieta liky mi niektore nerobia dobre lebo mam aj od 15 roko. chron. gastr. aj vela kysel. no čo tu všetko čitam mam solit Maruska alebo morská sol aj horčík 120 mg aj kalnormin a B100 zinok Pen Zin aj koloidnu strieb. vodu tu vodu dam dcere na toho bacila ja tež na tu tetaniu? a aj st john wort bone esentials a stres čo si mam davat iinak pol roka som denne uživ. magnez pomaha ale potom boli brucho tak som ho prestala ale už možem zase uživat 2krat denne jrdnu no porad prosim ten ansilan a neurol a front. mi pomoh. aby som neodpadavala občas srdce buši dycham pomali atd. ale ked si nrdam liek boli pichá hlava som nervozna buši srde a je mi na odpad tlak mam 90/55 aked buši tak ma rase a mam 180/140 a dokt. mi dala aj zle liky na vys. tlak egilot a to som častej. odpadla až kardiolog pov. že mam kolis. tlak a ten isoptin je aj aj tep50 aj 90 zrýchl. no tak čo povieč ked mi je hrozne zjem to na srdce potom 4 dni nič tak ukludnujem ansilom dakujem