prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
co dat dcere na helikobac. ma 7 rokov a dik ja mam tetaniu sodik draslik mi chýba dik za rady
gastritida je zapal zaludka, ktory je vyvolany mikrobialnym nakazenim.
Mikroby sa daju vyhubit a
spravne kysly zaludok ich velku vacsinu tiez znici.
Ak nie je v zaludku dost kyselin, samozrejme sa nakaza vrati.
Predsa nejeme vsetko sterilizovane a dalsie bakterie sa do zaludka dostanu tak ci tak.
A bez dostatku kyselin sa rozmnozia a ich toxiny vyvolaju zapal.
Na zahojenie stien je dobre aloe vera, DGL a dumbier.
gastritida je zapal zaludka, ktory je vyvolany mikrobialnym nakazenim.
Mikroby sa daju vyhubit a
spravne kysly zaludok ich velku vacsinu tiez znici.
Ak nie je v zaludku dost kyselin, samozrejme sa nakaza vrati.
Predsa nejeme vsetko sterilizovane a dalsie bakterie sa do zaludka dostanu tak ci tak.
A bez dostatku kyselin sa rozmnozia a ich toxiny vyvolaju zapal.
Na zahojenie stien je dobre aloe vera, DGL a dumbier.
andrea 7, je tu obchod s roznymi produktami(kamenne obchody a zaroven aj katalogove) s nazvom Vitamin Shoppe.
Tam ich velmi pravdepodobne maju.
Tiez Swansom Vitamins ma dobry produkt, Agaricus Blazei, ktory ma 275 mg betaglukanov na kapsulu a celkom prijatelnu cenu.
Ja ich pouzivam aj som ich vybazal na Slovensko urcity cas , pokial som s toho nebol nuteny odstupit.
Dobry den RNG, mam jednu otazocku. Mala som dlhodeobejsie problemy so zaludkom, zistili mi stredne tazku stresne aktivnu antralnu gastritidu a taktiez HP, ktory uz bol prelieceny. Spoznala som sa s jednym dievcatom, ktore mi tvrdi, ze ak je gastritida chronicka, HP sa uz neda vyliecit, aky mate nato nazor? A taktiez by ma zaujimalo, ci je stredne tazka gastritida trvala alebo zmenou zivotospravy sa to da cele zvratit, DAKUJEM
RNG, a z USA mi mozes poradit nejakych dodavatelov? Rodicia ziju v USA-cize by sa to dalo cez nich riesit popripade..v marci pride otec domov-moze doniest..
Chcela by som sa spytat na nejake kvalitne betaglukany, GSE a extrakt z olivovych listov-to si mi poradil na moj problem..dlhodobo zvysenych teplot. Pozerala som tu stranku puritan..ale nenasla som tambetaglukany :( ostatne tam je..
Goji(lycium, Wolfberry)je velmi uzitocne ovocie. Zialbohu jeho najvyssi ucinok, silne enzymi su spracovanim znicene. Jedine za mrazu susene(lyofilizovane) lycium je plne ucinne.
Stopove prvky sa v nom nenachadzaju pribohato, lebo je pestovane na casto vycerpanej polnohospodarskej pode.
Na stopove prvky odporucam nerafinovanu morsku sol a morske produkty, ako kelp, spirulinu, kombu a ine.
rudinko, kvasinky ziju zo sacharidiov, tj cukrov, skrobov a roznych komplexnych sacharidov, Tj ked ich chceme vyhladovat, tak nemozeme jest ani zemiaky ani ziadne obilniny ani ziadne vyrobky z nich.
Ak neudrzis prakticky bezsacharidovu dietu aspon 10 dni(pod 30 g sacharidov denne), nepodari sa ti kandidu z criev vynicit. A samozrejme treba brat silne protikandidive prostriedky ako oreganovy olej, GSE a vela kokosoveho oleja.
Probiotika su ucinne v miliardach, tj mliecne produkty pokial,nekvasene doma su prakticky neucinne.
Pri takych "odbornych" navodoch je samozrejme problematicke kandidu vyhubit a trva im to roky!!
andrea 7, musis si to najst na nete, zialbohu.Ja nezijem na Slovensku a nepoznam tamojsie zdroje.
mimi 323
nemam s nimi kontakt uz dlhsie, takze neviem. Skus obchod v Lucenci?