Otázky na RNG

femka

rng dakujem velmi pekne :)a este by som sa chcela opytat ci by sa dala nahradit uzivanim riasy agar-agar klbova vyziva.Teda ze by sa namiesto drahych doplnkov na klby denne konzumovala zelatina z agaru?Dakujem mnohokrat:)

nelka

focus a kde si tak rýchlo tie doplnky zohnal,keď teraz sú obchody väčšinou zatvorené?Stačí si prečítať tvoje hlúpe a drzé príspevky z 3.1.2009.

focus

ahoj rng zacal som brat gaba 500 lecitin horcik a 5 htp na vecer vyrazne sa mi polepsilo tak ako mi je teraz tak mi vzivote dobre nebolo este by som xcel niaku dobru mineralovu zmes -- povedz mi rng je to mozne ze sa mi polepsi tak ryxlo a tak zretelne ?? kde lieky nezaberali !!!! inak bral som cipralex a rispen

RNG

Inac francuzsky zeleny il" sa tazi aj v inych krajinach aj v USA a inde a jeho absorbcna schopnost je velmi zavisla na spracovani, hlavne na jemnosti(ultrajemne mlety), ktory ma takto velmi velky adsorbcny povrch. Nakolko z neho jednotlive mineraly prestupuju do koze je otazne.
www.botanical.com
Par inych ilov(zemin)je tiez v tomto
www.botanical.com

Inac je to vyborny bussiness predavat jemne mlety horninu(usadeninu) za drahe peniaze.

RNG

femka, zeleny il je ciastocne absorbujuca hornina, robia z nej velky cirkus, lebo je Francuzska.
Kvalitne bentonity a zeolity su podstatne viac absorbencne. Slovensko specificky ma kvalitne bentonity a zeolity, zialbohu sa velmi malo pouzivaju pre ludi, len pre priemyselne pouzitia.
Extra kategoria su tekute zeolity, ktore su tak male, ze sa absorbuju do krvneho obehu a vedia cistit aj bunky v celom tele zvnutra.
S plesnami to ale ma malo spolocne, len ciste ako absorbernt toxinov, nie protiplesnovy alebo protikandidovy prostriedok.

femka

prosim RNG mate nejaku vedomost ohladne zeleneho ilu na vnutorne uzivanie?...moze nejak prospiet (popri vami odporucanych prostriedkoch ) na vyhubenie plesní v tele?...dakujem

RNG

keituskaaaa, neviem zlozenie toho B-komplexu ale je nepravdepodobne, ze by bol tak velky, aby sposobil predavkovanie, skor ze je nedostatocne velky.
400 mg horcika(magnezia) organizmus potrebuje, takze ziadne predavkovanie. Na nestastie mnohe formy(karbonaty, oxidy, hydroxydy) su slabo absorbovatelne, tj velmi nepomozu a zbytocne zatazuju ladviny.
Dobre vazby su napr laktaty, maleaty, citraty, clycinaty proteinove chelaty...

RNG

na kontrolu helikobaktera treba brat zinok. Ten ho sice celkom neznici(okrem velmi specialnych zinkovych preparatov ako Pep Zin) ale znacne obmedzi. Pripadne brat koloidnu striebornu vodu pre dieta 4x1 lyzicu denne. To viacerym uplne vynicilo HP.
Na nizko sodik a draslik ich treba viac brat, tj viac solit zmesou sodnej a draselnej soli(najdes v Bille ako sol so znizenym obsahom sodika). Pripadne brat aj doplnky na kosti alebo jest vela zeleniny, ktora je bohata na draslik a aj ine mineraly(vapnik, horcik...)