prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
agaven, ja uz nic neponukam, lebo som musel svoju cinnost na Slovensku z mojej strany zastavit pre straty a ine problemy. Ponukam tu uz len rady, co poznam, ze je dobre.
Nuz na tetasniu treba mineraly, hlavne take, co sa do tela zabuduju a tiez enzymi a kyseliny, aby si telo vedelo tieto mineraly vyabsorbovat z normalneho jedla, lebo pouzivat doplnky sa ma len docasne podla moznosti.
Acidofolan je len pre malokrvnost, na kosti nepomoze ani proti tetanii ani proti nervovym problemom.
Persen je dobry na ukludnenie a spanok, je to len bylinny vytazok
Anxiolan ma privela utlmujuceho (uspavajuceho) valerianu ale primalo vytazku z lubovniku.
Lekari ti nijak neadresuju nedostatok mineralov(draslik, vapnik, horcik, zinok, bor) ani vitaminy D a K. Takze tetaniu ani osteoporozu nijak neadresuju, ani tvoje travenie, ktore je zrejme oslabene a z toho mas nedostatky prejavujuce sa tetaniou a inymi nervovymio problemami, zrejme aj utokami prilisnej aktivity striedajucimi sa s depresiou.
a ete po anglic. neviem tak čo si mam objednat na -odkaz odstránený- na sodik draslik magnez ja neviem no dobe di ahojte a dobru noc je mi zle idem spat
andrea, uz v roku 1980 bolo stanovene, ze na plnu ucinnost( klinicku) treba pouzit 3x400 mg betaglukanov intenzivne a 2x200 mg udrzobne.
Viacero vyskumov dokazalo, ze davky pod 100 mg boli neucinne.
Navody na flaskach su od vyrobcu, nie od lekarov, co s tym robili vyskumy a pouzivaju ich na liecenie.
Betaglukany su specialne polysacharidy a zatial nikto nezistil ziadne skodlive vlastnosti aj pri ovela vyssich davkach ani desatrocia pouzitia v pripadoch nizkej imunity alebo znizeneho poctu bielych krviniek.
trco, bromelain na lacny zaludok ti vycisti z tela vsetky bielkovinne zhluky, co je najcastejsie telesne zamorenie.
chcem sa opýtat tie produkty čo RNG pponuka pomahaju niekomu? Ja son prešla homeopat. Tianshi a to lik stal 1700 a čaje 600sk no ano podla mna ako doplnok ku strave to ano ale asi nepomožu čo vy čo mate osteropozu atd ine zdravot,probl. pomohlo čosi aj tak neviem čo uživat a mam tetaniu a skušala som všetko a homeopat. to nič nezabralo no poradte? jem ryb. olej aj hlivu aj vit E aj omega 3 acidofan persen anxiolan a nič ved ani dokto nepomože da neurol a dovidenia ste nadrogov. a čo no dakujem za odpoved RNG produkt som tam našla a vela aj vitam no neviem či čo pomože a čim sa napchat no tak dakujem ste dalši čo slubuje pomoc ano homeopat. no klamu a tie činske tianshi a antilip.čaj budeš hned zdrava no ano od 2005 je to horšie a horšie už srdce blbne ako pov.lekar a aj ruka mi začina trpnut no fajn dakujem
adinka, na dobru absorbciu a zabudovanie mineralov potrebujes aspon 400 IU vitaminu D-3(calcifwerrol) a 100 mcg vitaminu K spolu s mineralmi, kde ma byt nielen kalcium, ale magnezium, kalium zinok, stroncium a bor, kazde v spravnom mnozstve, ako mas napr v produkte firmy Swanson pod menom Bone essentials:
-odkaz odstránený-
Nazdavat sa, ze sa ti zabuduju mineraly do kosti bez kazdej potrebnej zlozky v spravnom pomere je nerealisticke.
no
RNG pozerala som si stranku swanson vitamines...neda sa to porovnat tie ceny tu a v usa...nasla som aj
Swanson Superior Herbs
Agaricus Blazei Mushroom Extract 500 MG 60 tabliet za 15 dolarov..chcela som sa spytat, ale ci tych 275mg betaglukanov v jednej kapsuli ako ste spominal, je dostatocne mnozstvo-pretoze mam dost oslabenu imunitu, znizeny pocet NK buniek, stale zvysene teploty uz rok, dokazanu znizenu bunkovu imunitu-aka davka denne by bola idealna?
dakujem vopred...pomaly si prezeram tie americke stranky a naozaj su tie ceny neporovnatelne-u nas stoja napriklad betaglukany-vlastne jedine, co som zatial nasla okolo 1200 korun od firmy pleuran a to je ich tam 30!
RNG, kedze mam doma od teba iba Bromelain-ine enzymy uz v Lucenci nemaju,mozem aj tento uzivat rano na pprecistenie tela,alebo ako samotny enzym nema vyznam to praktizovat?
RNG, ked si kupim mineralky na kosti a neobsahuju vitamin D a K, mam si ich kupit samostatne a uzivat spolu s mineralmi?A musia byt oba tie vitaminy zastupene pre dobru absorbovatelnost,alebo staci jeden z nich, bud D,alebo K?