prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
adinka, Narures Bounty je jedna z maloobchodnych znaciek megavyrobcu NBTY, ktoreho mnozstvo vyrobkov som dovazal aj ja.
Samozrejme su medzi nimi lepsie aj horsie(bohatsie aj chudobnejsie zlozenia) ale kvalita je GMP, tj obsah je zaruceny aj nezavislou kontrolou.
Tie iste produkty najdes aj v Puritan's Pride, Doctor's Trust, Holland and Barrett a inych maloobchodnych znackach megavyrobcu NBTY.
na tu destilaciu mas aky pristroj?
sexo, melasa je relativne zdravsia, ako bieleny cukor. Ale najlepsie su prirodne, chemicky nezmenene sladidla, ako surovy cukor a med.
Ak vobec pouzivas sladidla. Ja osobne pouzivam na sladenie steviu.
moncika, ja si vodu nefiltrujem ale destilujem. To je ovela dokladnejsie, nez lacna fitracia ako Brita.Pritom je to celkove aj lacnejsie.
mariaj, citricidal(GSE citrovital) je velmi jemny na probiotika a zaroven velmi silny na vacsinu inych mikrobov. Pre to ho tak propagujem tu, lebo ked pijes roztok GSE postupne cely den po malych glgoch, neznici ti dobru probioticku floru v crevach. Teda to je velka vyhoda proti atb. Naviac atb je len proti bakteriam a citricidal potlaca aj ine mikroby, vcitane plesni a candid, dokonca niektore mikroparazity.
Probiotika sa predavaju prakticky vzdy ako zmesi roznych kultur, nie jednotlive.
Ja som osobne dovazal zmes 6 probiotik v kapsuli s obsahom 3 miliardy(bilions) na kapsulu.
Existuju produkty az z 35 miliardami kultur na kapsulu a az z 15 roznymi druhmi
(zmes laktobacilov, bifidobakterii a streptokokov, ktore sa bezne nachadzaju v crevach a produkuju pre nas uzitocne latky)
rng,a ako si mozem inak filtrovat vodu ak nechcem pouzivat britu?ako si ju filtrujes ty?dakujem
RNG, ako sa da zvysit HDL cholesterol? Celkovy cholesterol mam dobry, nie je zvyseny, ale mam nizky HDL a tym padom aj nepriaznivy pomer LDL/HDL, co je riziko pre srdcove choroby. Uzivam 10g rybieho oleja denne, selen, snazim sa dobre jest, ale ako zvysit ten HDL?
RNG, mozem ako nahradu tvojich vyrobkov kupovat produkty firmy Natures Bounty?Su kvalitne?Chcela by som najma selen, zinok, vapnik horcik zinok-teda 3 v jednom mineraly na kosti...Su dobre absorbovatelne?Odporucis mi teda tuto znacku?
mariaj vyhľadaj si späť 3.1.2009 o 18:53 otázka a 3.1.2009 o 20:47 rng odpoveď aspoň čiastočna odpoveď na tvoju otázku
RNG, co povies na MELASU.Je dobra ako nahraDA cukru do caju, kavy, alebo je lepsie ju uzivat iba samostatne, napr.kazdy den malu lyzicku?Dakujem.