prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG aj tento pripravok doporucuje:
-odkaz odstránený-
dakujem, nasla som:
shop.builder.hu
agaven, snaz sa dostat zo Swansona ich Bone essentials, ber 2x2 kapsule s jedlom
Tiez si zozen Super strength multienzymy z Puritan's pride alebo Doctor's trust, pripadne z druhej firmy, NOW
Ber ich s kazdym vacsim jedlom
Pripadne obcas aj na prazdny zaludok na precistenie tela.
Ty si sa este nespamatala zo zataze tehotenstva a pripadne aj kojenia asi.
V tom case dieta nemilosrdne rabuje z tela matky hromady latok, vcitane mineralov, co vedie k osteoporoze, depresiam a tetanii verlmi casto.
delphia...na teme OTAZKY NA RNG...tusim NAVY...PISAL RAZ STRANKU NA DOPLNKY Z MADARSKA,LEN NEVIE,CO BOLI ZAC TIE DOPLNKY TAK SA SKUS POZRIET...
chcela by som sa opytat, ci by mi niekto nevedel hodit sem link na tie madarske enzymi. srdecna vdaka
agaven dcera ma nizky kalcium, fosfor a vit.D. to vsetko znaci, ze ma aj kosti oslabene. uziva pripravok na kosti asi mesiac a vytesuje sa, ze ju neboli chrbtica a "cele telo". lebo predtym sa stazovala, ze hnec od rana po prebudeni uz citila bolest chrbta, chrbtice a ze sa citila ako dobyty stary clovek. pocas uzivania pripravkov od RNG bola aj na kontrolnom odbere krvi a hladiny spominanych mineralov a vitaminu mierne stupli.
a co sa tyka tiens pripravkov- mam k nim averziu uz len preto, lebo sa predavaju formou multi level marketingu. osobne poznam distributora, ktory mi povedal ked zacal s ich predajom, ze chce na ich predaji zarobit mesacne 50 000 korun.... po tejto vete som sa mu povedala ze teda dakujem a neprosim...
RNG tu NIC nepredava, ale POMAHA velmi cennymi radami a poznatkami ku akym by si sa len tak lahko inde nedopracovala...
prajem skore uzdravenie
dobre ak si tam ešte tak čo porrad ja to vyskušam čo z toho mam jest ved mam dieta prosim ja neviem už čo napis mi tan produkt presne a ja si ho tam najd a objednam dik dobru noc