Otázky na RNG

RNG

evcca, virusov je velke mnozstvo a stale sa menia. Pre to uz za poslednych 25 rokov ockovania sa jasne statisticky dokazalo, je ich nie je mozne vsetky predvidat ani zabranit ochoreniu aj pri spravnej vakcine. Kedze kazda vakcina ma naviac rozne skodlive latky(co sa pomerne uspesne taji)neviem si predstavit desiatky alebo mozno aj stovky ockovani proti kazdemu virusu na ochranu proti viralnym chorobam.
Ovela praktickejsi a ucinnejsi je sposob vyhybania sa epidemiam mensim stykom a zvysovanim vseobecnej viralnej imunity neskodnymi potravinovymi doplnkami.Mnohe z nich su aj velmi ucinne pri potlacani aktivnych viralnych infekcii, az na uroven sucastnych chemickych liekov, dokonca i viac.

RNG

rudinko, oba tu uvedene enzymi su dobre, aj ten "madarsky", aj Super Strength Multienzyme, to sam pouzivam a vyskusal som hromadu inych znaciek.
Co sa tyka posudzovania sily enzymov, ten by sa mal posudzovat nie v mg ale jednotkach aktivity.
Zialbohu vyrobcovia este stale nepristupili na tento system povacsine, hlavne pre to, ze tak by sa dalo menej klamat a aktivita napisana na flaske by musela byt dodrzana , co by ich stalo viac vo vyrobe.
Pozri napr na tento velmi silny vyrobok, pre zmenu aj spravne oznaceny
//////
Zialbohu ale aj v jednotkach aktivity su este nezrovnalosti, je ich viac systemov. Dufam, ze v buducnosti sa to nejak zjednoti, aby sa dala ucinnost roznych vyrobkov porovnavat na zaklade enzymatickej aktivity, nie gramaze.

delphia

dragonfly53 joooj ty ides vo februari? neviem preco som si myslela ze teraz druheho si bola. mna chceli povodne robit laparoskopicky a ja som trvala na klasickom otvoreni brusbej dutiny. chcela som,kedze uz som na stole, tak aby mi urobil lekar reviziu malej panvy. no a nakoniec sa ukazalo, ze tento sposob bol vhodny, lebo mala som loziska endomet. aj na druhom vajecniku a na pobrusnici, takze mohli vsetko aspon povypalovat....
ako dlho uzivat enzymi to ti neviem povedat, nato je expert RNG. skus sa spytat. ja som sice zdravotnik, ale "odchovana" som na klasickej medicine, kde alternativa prirodnych "lieciv" je zavrhovana a teda neviem ti dat spravnu odpoved.

dragonfly53

RNG, vravel si, ze pred operaciou uz nemam uzivat enzymy, kolko asi, tyzden?
davam si jodovu tinkturu, flak mi zmizne asi za 15 hod. moze aj strava ovplyvnovat vznik cysty? je sanca, ze enzymy pomahaju aj proti zrastom? ja mam totiz vajecnik prirasteny k maternici, dufam, ze aj to sa zlepsi. ked si dam pupalkovy olej, citim take mierne bolesti ako pri menzes.

dragonfly53

delphia, este len cakam na termin. 2.2. zacinam mat nervy, hlavne preto, ze aj ked si s doktorom dohodnem mensiu opku, nieze sa to potom zvrtne na velku. beriem wobenzym, lebo sa k nicomu silnejsiemu neviem dostat. z madarska mi este nedoniesli, nemaju tam cestu. jaj, len dufam, ze to dobre dopadne.

evcca

RNG,aj ja aj priatel pracujeme v zdravotnictve, mame rozdielny nazor na ockovanie proti chripke, on je zastancom, ja nie. pripada mi to zbytocne ohladom na mnozstvo typov chripky. aky mas na to nazor ty,alebo je aj nieco prirodne, menej invazivne?

rudinko

Rng.Chcem ta poprosit.Podla coho mam kupit kvalitne enzymi?Lebo tie moje obsahuju malo enzymov.Kolko mg je optimalne v jednej tablete z kazdeho enzymu?Dakujem

agaven

RNG dik maš pevdu v tehotenstve som aj odpadav.a poved. chudokrvna dik moc moc a že si pmi pomohol aj napisal nemuseli ste no dakujem