prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, Ty si tu nastolil, že príčinou depresie môže byť tráviaci problém a radil si enzými a betain HCL. Existuje teoria o "leaking gut"-presakujúce črevo, kedy sa do tela dostáva nespracovaná potrava a spôsobuje metabolický chaos, pričom môžu nastať stavy ako oslabená imunita, alergické reakcie, zmena nálad atď.
Čo si o tom myslíš?
RNG, z čoho sa vyrábajú kapsle, do ktorých sa plnia potravinové doplnky? Vyzerá to ako umelá hmota:-))
Rng, odvčera mám hlienovitú stolicu so znakmi krvi, páli ma žalúdok, cítim sa strašne nafúknutá, bolia ma kríže a v podbrušku ako pred menzesom - ten ale nečakám. Chvíľami ma rýchlo nutká na stolicu, ale potom idú zo mňa len tie hlieny. Nakoniec vždy ide aj kúsok normálnej stolice......pred 5 rokmi som bola liečená na ulceróznu kolitídu aj na helikobaktera, dúfam, že sa mi to nevrátilo.......užívam probiotiká, ale to zjavne nestačí....pomôže mi teraz akútne ak si dám Carbofit - aktivované uhlie, alebo to situáciu ešte viac rozdráždi?
andrea, zapal v krku znamena, ze su tam este stale pritomne nejake skodlive mikroby, napriek vybrqanym mandliam.
Skus osvecene prostriedky ako roztok GSE(citricidal, citrovital), oreganovy olej, extrakt z olivovych listov a podobne.
Ak mas malo bielych krviniek a chces ich pocet podstatne zvysit(to je nasa ochranna armada), ber betaglukany.
Samotna opuchlina sa da odstranit protizapalovymi doplnkami(curcumin, bromelain, boswelin...),
ale to zialbohu neadresuje pricinu zapalu.
RNG chcela by som sa spytat.Mam po vybere mandli (2 mesiace som po) opuchnutu jazykovu mandlu celu..tam pri koreni jazyka...nevies, co to moze znamenat? chystams a na orl
Zrasty sa vytvaraju obvykle ako nasledok "poranenia" zapalami a tvoria ich obvykle rozne nefunkcne tkaniva. Enzymi odstranuju nefunkcne tkaniva v tele, takze je nadej, ze odstrania aj zrasty po urcitom case.
cysty sa vytvaraju na vyhadzovanie nerozlozenych materialov z nedokonaleho travenia pre nedostatok enzymov. Tj ked dostanes dostatok enzymov, tak vies stravu lepsie stravit a rozbit na uzitocne mensie zlozky, ktore vie telo alebo pouzit, alebo spalit, pripadne vylucit obvyklymi cestami
dragonfly, enzymi sa v tele zdrzuju pomerne kratko,, nie viac ako den-dva. Takze ti ich staci prestat brat 3 dni pred operaciou a zacat brat znova o 2-3 dni,postupne. ked nehrozi uz krvacanie.
Bromelain totiz urychluje hojenie ran a odstranuje podliatiny a krvne zrazeniny.