prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, co je pricinou ked sa tvoria podkozne hrcky vo velkom pocte a ako sa da toho zbavit?
dobry den,chcela by som sa opytat niekoho kto sa vyzna v dietach pri chutnuti,na co mam pozerat na sacharidy alebo na tuky urceneho vyrobku??ako zistim ze vyrobok je dobry ked ma viac sacharidov alebo viac tuku?
jezis prepac, ja som tam dala omylom tvoje meno..
Praveze vsetko mam v norme z toho, co si napisala...brali mi viac krat krv :( jedine, co mam zle je bunkova imunita..aslo som tiez nemala vysoke ani pred vyberom mandli=okolo 200.Tak naozaj neviem..a hlavne preco mi napucha ten jazyk? Doplnky si kupim...a dakujem aj tak za radu..
andrea7 ak mas zvysene teploty, tak mas v tele zapal. nasvedcuju tomu aj zvacsene uzliny. pises, ze krv mas v poriadku. podla mna mas urcite viac leukocytov, vysoku sedimentaciu a aj vyssie zapalove ukazovatele- aslo, latex, CRP.
myslim, ze by si mala uzivat antimikrobialne, antiviralne a protizapalove pripravky dla rad RNG- citrovital, bromelain, selen, zinok, aloe vera. na zvysenie imunity betaglukany. zvacsene uzliny nie su v norme.
RNG!!! MOHOL BY SI POZRIET TEMU ???otazky pre vsetkych aj pre rng!! dost vely krat som ta prosila o radu...dakujem
Ahoj RDG. Mam 17r. tento rok a uz asi 3r. mam miestami vo vlasoch také jak šupiny biele a vpredu jak konci čelo, ked si odskriabem tie supiny taky červeny flak. chodila som aj po lekaroch ale vzdy mi dali len niaky sampon alebo masticky a nikdy nepomohli uplne :( mozes mi prosim ta pomoc a poradit co s tym a co mam pouzivat, aby som sa toho zbavila? Uz som zufala:( Velmi pekne ti dakujem.
Delphia mala som na Teba vlastne podobnu otazku ako na RNG-len som chcela pocut mozno aj nazor zdravotnika :) Mam problemy so zvysenymi teplotami uz vyse roka a bolestami v hrdle.Pred dvoma mesiacmi mi vybrali mandle, ale teploty zostali a namiesto mandli mam opuchnuty jazyk-tzv jazykovu mnadlu..mam oslabenu aj bunkovu imunitu, malo NK buniek.Liecim sa na alergologii, plus si chcem kupit doplnky podla rad RNG z usa...Nenapada Ta/Vas nieco konkretnejsie? Co by to mohlo sposobovat.Krv mam inak v poriadku-aspon zakladne parametre..
Idem este na testy na chlamydie 14.1., ale neviem neviem, ci to bude tym..plus mam zvecsene uzliny na krku-aj v slabinach-ale zevraj v norme.
Dobry den RNG, prosim vas poradte mi nieco na kasel. Som v 9tt cez sviatky som bola prechladnuta,bolest hrdla,nadcha,kasel.Na cas ten kasel trochu ustal, ale opat sa mi vratil.Od zaciatku choroby si davam kazdy den 50kvapiek GSE do pol litra vody,vitamin c,aloe vera, quercitin. Mam doma aj oregano, len v tehotenstve by sa nemal. Viem ze keby som si ho dala hned za zaciatku choroby, kasel by ani nevznikol.Co mi odporucite na ten kasel, co sa moze aj v tehotentve? DAKUJEM VELMI PEKNE ZA RADU.
RNG dakujem, doplnky sa chystam kupit z USA.Potom Vam poslem zoznam ak by sa dalo, ked si to vsetko pozbieram ... ci by ste mi to mohli schvalit? a viem, ze mam v sebe nejaky apal, je mit o jasne, myslela som,ze to bolo v mandliach, ale zjavne je to stale vo mne..zajtra idem na ORL - uvidim..
Vas nenapada nic konkretne- ake potvory to mozu vo mne byt? podla tych priznakov.