Otázky na RNG

RNG

oli, skus aj niektore protizapalove, ako quercitin, bromelain, curcumin, boswelin. A velke davky NEUTRALNEHO vitaminu C(calcium ascorbate, buffered C, ester C).
V pripade viralneho utoku ja beriem 1 + gram neutralneho C za hodinu.A to aj cez noc. Obvykle to do 24-48 hodim virus potlaci a po tom je len problem nedostat komplikaciu bakterialnu alebo inu na oslabeny organizmus.

RNG

vajno jedny z podkoznych hrciek su preplnene mazove zlazy so zapchatymi mazovymi kanalikmi, tj este nehnisajuce acne.
Znizenie vylucovania mazu(podkozne) sa da dosiahnut znizenim vytvarania hormonu DHT(dehydrotestosteron)pouzivanim zinku a vytazkov z korenov zihlavy

RNG

tina na psoriazu a seborheu su sampony s obsahom dechtov, zionkovych soli, tiez zihlavove vytazky(silne caje, hlavne z korenov zihlavy) hamamelis virginiana(witch hazel) a sarsaparilla.
Zinkove soli(zinok) a silne vytazky zo zihlavovych korenov , tiez z korenov sarsaparilly mozno aj pit.
Aj je to sposobene plesnami alebo roztocom demodex foliculorum, odporucal by som pouzitie zmesy kokosoveho oleja a GSE(do lyzice kokosoveho oleja zamiesat dobre 5 kvapiek GSE a urobit zabal na noc.)

RNG

luse, kasel je z hlienov a hlieny sa tvoria hlavne v nakazenych nosnych dutinach. Davaj si z roho roztoku GSE niekolkokrat denne par kvapiek do nosa.
To znizi tvorbu hlienov.
Na odhlienenie je dobre aj brat NAC(na Slovensku acc)=N Acetyl Cystein, 2x600 mg a vyhybat sa na cas mliecnym vyrobkom.

RNG

andrea 7
su desiatky roznych moznych, od bakterii(streptokoky, stafylokoky a ine) az po plesne a kvasne kultury, ba dokonca aj virusy.

RNG

Leaky gut je dosledok roznych zapalov a infekcii v creve, hlavne kandidy, ale aj inych. Poskodena stena creva prepusta privelke zhluky a pri nedostatku enzymov v krvi sa tieto zhromazduju na roznych miestach a zamoruju telo. Vedia to k roznym zapalom a z nich vyplyvajucich roznych chorob.Naviac kandida a ine parazitne kultury produkuju rozne toxiny, niektore aj s nervovou aktivitou.

Crevo si treba vyhojit,
parazitne kultury znicit a
telo enzymaticky ocistit od roznych zhlukov.

Tym sa predide hromade problemov, vcitane nervovych

oli

RNG asi som chytila nejakú virózu, štípe a páli ma príšerne hrdlo.Prosím poraď. Mám striebornú vodu aj citrovital, ale akosi mi to nezaberá.

RNG

lea 30, na zlepsene cistenie criev a posuv jedla treba viac vlaknin, najlepsie jemnych(rozpustnych) ako napr pektiny, psylium. Na ozdravenie zaludocnej flory okrem probiotik je treba niekedy pouzit collostrum alebo/a Triphalu.
Ak mas zamorenie criev kandidou, treba ju vynicit(nizkosacharidiva dieta, oreganovy olej, kokosovy olej a GSE, pozri si na temy na fore okolo kandidy a plesni)