prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
oli, skus aj niektore protizapalove, ako quercitin, bromelain, curcumin, boswelin. A velke davky NEUTRALNEHO vitaminu C(calcium ascorbate, buffered C, ester C).
V pripade viralneho utoku ja beriem 1 + gram neutralneho C za hodinu.A to aj cez noc. Obvykle to do 24-48 hodim virus potlaci a po tom je len problem nedostat komplikaciu bakterialnu alebo inu na oslabeny organizmus.
vajno jedny z podkoznych hrciek su preplnene mazove zlazy so zapchatymi mazovymi kanalikmi, tj este nehnisajuce acne.
Znizenie vylucovania mazu(podkozne) sa da dosiahnut znizenim vytvarania hormonu DHT(dehydrotestosteron)pouzivanim zinku a vytazkov z korenov zihlavy
tina na psoriazu a seborheu su sampony s obsahom dechtov, zionkovych soli, tiez zihlavove vytazky(silne caje, hlavne z korenov zihlavy) hamamelis virginiana(witch hazel) a sarsaparilla.
Zinkove soli(zinok) a silne vytazky zo zihlavovych korenov , tiez z korenov sarsaparilly mozno aj pit.
Aj je to sposobene plesnami alebo roztocom demodex foliculorum, odporucal by som pouzitie zmesy kokosoveho oleja a GSE(do lyzice kokosoveho oleja zamiesat dobre 5 kvapiek GSE a urobit zabal na noc.)
luse, kasel je z hlienov a hlieny sa tvoria hlavne v nakazenych nosnych dutinach. Davaj si z roho roztoku GSE niekolkokrat denne par kvapiek do nosa.
To znizi tvorbu hlienov.
Na odhlienenie je dobre aj brat NAC(na Slovensku acc)=N Acetyl Cystein, 2x600 mg a vyhybat sa na cas mliecnym vyrobkom.
andrea 7
su desiatky roznych moznych, od bakterii(streptokoky, stafylokoky a ine) az po plesne a kvasne kultury, ba dokonca aj virusy.
Leaky gut je dosledok roznych zapalov a infekcii v creve, hlavne kandidy, ale aj inych. Poskodena stena creva prepusta privelke zhluky a pri nedostatku enzymov v krvi sa tieto zhromazduju na roznych miestach a zamoruju telo. Vedia to k roznym zapalom a z nich vyplyvajucich roznych chorob.Naviac kandida a ine parazitne kultury produkuju rozne toxiny, niektore aj s nervovou aktivitou.
Crevo si treba vyhojit,
parazitne kultury znicit a
telo enzymaticky ocistit od roznych zhlukov.
Tym sa predide hromade problemov, vcitane nervovych
RNG asi som chytila nejakú virózu, štípe a páli ma príšerne hrdlo.Prosím poraď. Mám striebornú vodu aj citrovital, ale akosi mi to nezaberá.
navi, kapsule su alebo zo zelatiny alebo modifikovanych skrobov("umela" zelatina, je normalne stravitelna)
lea 30, na zlepsene cistenie criev a posuv jedla treba viac vlaknin, najlepsie jemnych(rozpustnych) ako napr pektiny, psylium. Na ozdravenie zaludocnej flory okrem probiotik je treba niekedy pouzit collostrum alebo/a Triphalu.
Ak mas zamorenie criev kandidou, treba ju vynicit(nizkosacharidiva dieta, oreganovy olej, kokosovy olej a GSE, pozri si na temy na fore okolo kandidy a plesni)
dragonfly na jod nie je obmedzenie, neriedi krv len prispieva k tvoreniu vlastnych enzymov