Otázky na RNG

RNG

opoli, nechod cez 5 gramov aminokyselin dokopy za den.Ak ta bude nafukovat z nich, ber trochu bromelainu.
A nezabudaj na dostatok spanku(9 hodin) a ziadne tazke cvicenie, maximalne rob zo 35 az 40 % max vahy, aj to nie prilis dlho.

dragonfly53

RNG, fajn, teda jod moze byt. Este ma napada, po prvej operacii sa mi vytvorila koloidna jazva, ked bude rez vedeny rovnako, ako by som mohla predist tomu, aby sa to nezopakovalo? Podla doktora moj organizmus prilis rychlo chce zahojit ranu a preto ta skareda jazva. pocula som, ze pomaha odvar z repika vnutorne aj zvonka. ono, najlepsie by bolo, keby nebola nutna operacia. Je mozne ze enzymy zrychluju travenie, vecer byvam taka hladna, ze musim jest.

opoli

takze zoberem tu l dopu 250mg/120kps za 33dolarov ...mam doma uz niake aminokyseliny na podporu rastu a to: glutamin,arginin,lyzin,ornitin a teraz bude ta l dopa...mozem to vsetko kombinovat spolu pred spankom??

RNG

eviva 1500 mg rybacieho oleje nie je nic dokopy. Normalna davka je lyzica oleja, to je 10 gramov tj 10 000 mg.
Zlcnik drazdia hlavne vajcia, kakao, cokolada a zivocisne tuky vo vacsich mnozstvach.
Mozny je aj viralny zapal.
Alebo mas kamene.

opoli

RNG pred casom si mi radil kde kupit l dopu z tejto stranky
www.americannutrition.com

nasiel som tam l dopu za 250mg/120kps alebo sa oplati mucuna pruriens 625mg/120kps ale je tam len daco cez 40% l dopy, je to lacnejsie ale tusim sa predsa vyse oplati ta l dopa 250mg...co myslis??

eviva

Ahoj RNG. Som tehotna (25.t.)a zacal ma posledne dni pobolievat zlcnik, hlavne po jedle. Uzivam Omega3- mastne kyseliny 1500mg denne. Myslis ze to moze byt z toho? Inak sa stravujem celkom dietne, zdravo. Poradis mi nieco ako znizit bolest? Dakujem.

RNG

oli, ja mam tie iste problemy uz od mala, na priedusky som velmi nachylny. Ked dosiel syn domov zo skoly s nejakou chorobou, musel som zacat brat lieky okamzite aj ja, lebo som to automaticky dostal. On sa s toho vylizal raz-dva a ja som trpel tyzden-dva.
Dnes na to zautocim okamzite viacerymi prostriedkami a potlacim to skor, nez sa to moze plne prejavit

opoli

RNG pred casom si mi radil kde kupit l dopu z tejto stranky
www.americannutrition.com

nasiel som tam l dopu za 250mg/120kps alebo sa oplati mucuna pruriens 625mg/120kps ale je tam len daco cez 40% l dopy, je to lacnejsie ale tusim sa predsa vyse oplati ta l dopa 250mg...co myslis??

oli

Ďakujem RNG, včera som bola v Bratislave, v električke veľa ľudí kašlalo, asi tam som to drapla. Práveže mám obavy aby mi to nezišlo na priedušky, lebo z toho sa veľmi ťažko dostávam. Dobrú noc.