Otázky na RNG

andrea7

Dakujem vemi pekne.Pozriem aj ten extraxt z olivocyh listov.Aj to ALOE od Puritans pride... Hadam to pomoze, ale ceny su neporovnatelne so Slovenskom,tak zatial budem mat aspon z toho dobry pocit :) Dobru noc uz teraz.Vam este pekny vecer..

RNG

rudinko, staci. Ale treba ich brat dost dlho, lebo po zniceni kandidy trva nejaky cas, kym sa vyhoja prederavene a poskodene steny criev od kandidy.

RNG

andrea 7, Swansom ma aj kvalitny a silny extrakt z olivovych listov, sam ho pouzivam vylucne. Ostatne produkty su slabsie. Tento obsahuje v 750 mg kapsuliach 20% oleuropeinu. Odporucena davka je 3x750 mg, tj 3x1 kapsula tohoto.
Co sa tyka tych betaglukanov z juhoamerickej peciarky(Agaricus blazei muril) su vyborne a silne, az 275 mg na kapsulu. Ja som ich tiez dovazal do mojich obchodov povodne, ked mi zlyhal zdroj kvasnicovych betaglukanov. Su mensie kapsule a napriek tomu obsah betaglukanov je vyssi.Menej plnidiel, lepsie sa rozpustajuca kapsula.

Aloe som nekupoval nikdy od Swansona, ale od Puritan's Pride.com, tiez aj dovazal na Slovensko.
Skor doverujem cistym aloe vera(99.3%), konzervovanym len vitaminom C a neprehriatym nez susenym koncentratom, ake ma Swanson.

rudinko

Rng chcem ta este poprosit.Ak mam nahodou leaky gut.Tak staci brat tie protikandidove pripravky a probiotika a enzymy?Alebo este nieco mi chyba?Dakujem

RNG

opoli, tie stimulacie rozlicnych telesnych funkcii cez specialnu masaz chodidiel su dost nespolahlive, hoci urcite male percento ludi ich ospevuje, ako uspesne. Ja som si zatial o tom neurobil konecnu mienku, ale by som ich rozhodne neodporucal pre nedostatocny statisticky uspech.

RNG

dragonfly, jazvy su zo zleho zasitia, predcasnej namahy pripadne z nejakej moznej nakazy, vcitane roznych nemocnicnych.
Natri si to zmesou kokosovy olej jemny praskovy cukor a par kvapiek GSE(lyzica kokosovehom oleja, 1.5 lyzice velmi jemneho praskoveho cukru a 5 kvapiek GSE.)
Mne to pracuje vynikajuco, ja sa v robote casto poreziem a ako cukrovkar by som sa mizerne hojil a bol plny jaziev.

andrea7

RNG mohla by som poprosit o radu este ohladom tych doplnkov:
Chystam sa si objednat nakoniec z firmy swanson vitamins. Posielam Vam rozpis liekov, ktore by som si chcela objednat.Mozem Vas poprosit o "schvalenie"...hlavne mi ide o tie betaglukany..
Od firmy Swanson vitamins:
AGARICUS BLAZEI 500 mg – 90 tbl za 14.99 $ (2-3 balenia)

Oregano oil 150 mg-120 tbl 3.99 $ (2-3 balenia)

CoQ10 120 mg/100 tbl 11.79 $
je dobre aloe od tejto firmy?

GSE som nenasla a extrakt z olivovych listov si najdem si na SK

Viete mi poradit aj nejake kvalitne Aloe vera od nich?.. na prvy krat-nechcem objednavat z viacerych firiem. Rodicia ziju v usa,takze postovne dufam nebude az take drahe.Dakujem vopred..

opoli

diky RNG ..na rast som nasiel par stranok od seba nezavislych kde sa pise o stimulaci bodov na chodidlach a tym zvysit produkciu rastoveho hormonu...poslem ti jednu stranku kde to ponukaju...
www.gainheight.com

myslis ze na tom moze byt daco pravdy??