prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG dakujem. ja sa stranim toho alkoholu v pripade dcery, nakolko obednajsiu davku uzije v skole a aby nenastali problemy, ze z nej "razi" alkohol...:))
rudinko drzim palce a skus nejako este cca 8 dni vydrzat. urcite to stoji za to.
a pyjes aj caj z lapacha?
rudinko, su stovky zelenin a tisice ich priprav od surovych, po struhane, dusene pecene varene, rozne kombinovane ,korenene.
Napriklad moja zena robi zmes hrasku, cibule mrkvicky a zelenej fazulky, a brokolice.
Alebo mi niekedy urobi sparglu a poleje syrovou omackou.
Alebo udusi karfiol na cibulke so slaninkou a posype struhanym parmezanom.
Mohol by som pokracovat do nekonecna, ale sa mi zbiehaju chute a este musim porobit niektore prace skor nez pojdem domov(tu je len 5,45, nie po polnoci ako u vas)
Delphia:Tak ja som na tej diete uz 6.den.A poviem ti ze energie moc nemam.Pracujem v sklade s tazkymi bednami a ledva to zvladam.Ale da sa to lebo ma drzi tuzba sa vyliecit.A vobec niesom agresivny.To je aspon jedina vyhoda :)
delphia, je forma zelatinovych toboliek, ktoru som tiez dovazal z firmy NBTY, a jej pobociek, napr Puritan.com, davkovanie pre dospeleho 3x2 -3 kapsule, s jedlom!!
Da sa ale rozpustit aj v jedlom(farmaceutickom) glycerine, ked sa bojis natolko alkoholu. Inac na 2 kvapky candiminu(30% oreganovy olej, staci len 20 kvapiek alkoholu, co je len jeden gram, tj 1/4 kavovej lyzicky.
Viem, ze je to momentalne spolocensky nepopularne hovorit o alkohole ako normalnej casti vyzivy a nie ako cudzej a nepotrebnej latke, ale v potravinach a v traviacom trakte je alkohol vzdy pritomny a vytvara sa pri kvasnych procesoch(tj aj v joghurte napr)v malych mnozstvach a podla niektorych lekarov je dokonca potrebny na emulzifikaciu tukov v malych mnozstvach. Telo ho vie bez problemov spracovat(detoxifikovat) specialnymi pecenovymi enzymami.
Hlavne starsim ludom so zapchatymi cievami ho niektori lekari odporucaju, na rano poldecak konaku alebo 2 deci vina, co obsahuje okolo 10 gramov alkoholu.
Ja osobne radsej odporucam lecitin, ktory tak isto rozpusta tuky-dokonca ovela viac, ako alkohol a je zivina pre mozog a mozgove procesy a podporuje myslenie a pamat.
rudinko ryzu, zemiaky a chlieb pri nizkosacharidovej diete treba praveze celkom vylucit.
no a zajedat maso s masom :))
smejem sa, ale ja tiez chcem zahajit protiplesnovku a dokonca chcem ju nasadit aj dcere a naozaj mam obavy, ako budeme cez den fungovat v robote a ona v skole, ked sa nebudeme moct fajn sa najest.
Rng a nahodou neexistuje nahodou neaka prisada k mesu?Napr mam kuracie meso a dam si k nemu ryzu,zemiaky alebo pecivo.Ale toto jest nemozem.Nieco bez sacharidov neexistuje?
pytam sa na ten oregamovy olej, nakolko chcem ho nasadit dcere a pisal si, ze ho treba rozrobit v alkohole. no a dietatu alkohol- aj ked za lyzicku 3x, ale predsa.... nie je ziadna ina tobolkova alternativa namiesto neho?
dakujem
andrea, ja som mal obchody otvorene na to, aby som kvalitne produkty(vyber z najlepsich v USA) urobil pristupne za nizsie ceny na Slovensku.
Teoreticky ich mozes pre vlastnu spotrebu dostat aj lacnejsie, ako som ich ja predaval, lebo nemusis dostat schvalenia, nemusis v malom platit dovozove clo ani nemas, ako som mal ja vylohy s obchodmi a zamestnancami.
Z Chicaga mozes posielat spolocnostami DOMA a POLAMER lacnejsie, nez normalna posta.
delphia, extrakt z olivovych listov nie je zvlast protiplesnovy ani protikandidovy.
Je velmi ucinny ale na mnohe bakterie, mykoplazmy a virusy.
Takze zialbohu nenahradi oreganovy olej(pozor, z divokeho pamajopranu).
aby som nezabudol,tie pripravky(kokosovy olej, oreganovy olej, GSE a lapacho treba brat samozrejme pri nizkosacharidovej diete, inac kandidu nevyhubis. Musi byt vyhladovana, "otravena" a vymetena von vlakninami(hodne zeleniny, pripadne aj psylium alebo pektiny)