Otázky na RNG

delphia

dobre rozumiem, ze 10-20 kvapiek je jedna davka? a teda denne treba uzit 3x tych 10-20 kv?

Dakujem za tvoje rady dobry clovek ;) a prajem dobru noc a nech sme vsetci zdravi :)

RNG

rudinko, kokosak nenahradi cukry kompletne, zialbohu, ale urobi tu dietu znesitelnou.
Totiz ked si pred tym dostaval povedzne 200 gramov sacharidov, tak kaloricky nahrada za to by musela byt 100 gramov oleja a to by bolo privela na traviaci trakt.To by si dostal hnacku. Preto sa to kompletne neda nahradit.
Skus brat o trochu viac, az do crevnej tolerancie.Pripadne viackrat denne, nie len 3 krat.

RNG

vodka je fajn. Daj ju do flase s kvapatkom. Na devat kvapatok vodky jedno kvapatko Candiminu.
Pred pouzitim dobre potriast a nakvapkat do pohara vody 10-20 kvapiek.

rudinko

Rng.No kokosovy olej uzivam rano poobede a na vecer.Nevravim ze som uplne bez energie ale citim ze nemam tolko sily.Ja som posiloval bedne som hadzal lavou zadnou ale teraz ma dost lame ak mi rozumies.A tu zeleninu nechcem neako vyvarat.Vsak enzymi sa zijdu.Ale uz som si objednal doctor best.A to bude dufam stacit.Mimochodom citim sa trochu lepsie po tych par dnoch.Dik Rng ze si mi pomohol.

RNG

delphia, skoro tak dobre su aj tabletky Bone care a Bone reinforcer z Puritans pride,ale pre najlepsiu absorbciu osobne mam najradsej Swansonove kapsule , kde je cely vapnik viazany organicky a nie cast anorganicka.
Pre mladsich ludi ale oba doplnky z Puritans pride asi stacia,
pre starsich by som odporucil radsej Swansonove kapsule.Hlavne pre tych co maju osteoporozu.

RNG

delpia, ked das 20 kvapiek toho alkoholoveho roztoku(10%) do pohara vody, nielenze nebudes citit ziadny alkohol, ani okrem palenia oreganoveho oleja a jeho silnej vone nic ine citit nemozes.
! gram alkoholu do 100 gramov vody je 1% roztok, mnohe sirupy proti kaslu maju 4-6% alkoholu, pivo ma 5%, kysle mlieko az 0.5%.
Ale mas pravdu, glycerin by bol lepsi ako alkohol, len ho dost tazko v potravinovej(farmaceutickej) kvalite je dostat. Inac je to prirodna latka, ktora sa nachadza vo vsetkych olejoch a tukoch(triglyceridy), dobre sa miesa s vodou, nema ziadnu vonu a nesposobuje opojenie, chut ma nasladlu.

delphia

RNG prosim Ta a puritas pride nema nieco podobne Bone essentials od Swansonu? a spirulinu je mozne uzivat denne po cely rok?

RNG

Rudinko, nezbudol si na tie 3-4 lyzice kokosoveho oleja za den?
Ten by ti mal nahradit dostatocne tie skroboviny co sa tyka vyroby energie.