Otázky na RNG

leerka

andrea7, aj tato dokrotka, ktorej sa chystam tento tyzde sa venuje takejto liecne, mne ju odporucila priatelova mama,reps jej kolegyna....vraj pomohla aj pri rakovine creva....tak dufam, ze aj mne pomoze, lebo ja uz tym liekom neverim, ved su to same chemikalie....inak ak sa smiem spytat odkila si a kolko mas rokov?

andrea7

tie stavy ani obraz ani zvuk poznam...a nic sa ti nechce, nikam nechodis, ledva do roboty...to poznam..
mna napadli este chlamydie-tie maju taketo priznaky.Alergologicka mi na to ide spravit testy, ale hovorim-toto by mali vediet riesit lekari a nie my laici :(

andrea7

leerka: ja sa tiez chystam k jednej Mudr, co sa venuje aj cinskej medicine. Frajerovej sestre dost pomohla.Ta mavala zvysene teploty a hroznu unavu dlho..a teraz je jej o 300% lepsie.Zistila jej problem s pecenou-mala ju zanesenu-od ATB a rozmych chemikalii, co do nej roky pchali na alergiu a imunitu. Je to doktorka-vystudovana, ale poobede sa venuje aj tej cinskej medicine.Ked uz vsetko zlyhava a lekari nepomahaju, vacsinou ludia siahaju aj po alternative a inych moznostiach...len ona je v BA.neviem odkial si ty..

leerka

ale doteraz mi tak nebyvalo, to poseldny mesiac pocitujem....a v praci je to otrasne.... ja mam niekedy pocit, ze dokonca ani nevnimam..... mala som aj take obdobie, ze ani obraz ani zvuk....

andrea7

leerka: tiez trpim unavou, niekedy dokazem spat aj 12 hodin denne aj viac..bez toho, aby som isla na wc :) Moze to byt tym streptokokom, moze to byt znizena imunita, moze to byt hocijaka ina haved :(

leerka

andrea7 uz aj ja si pripadam ako hypochonder, ved som za nou chodila kazdy tyzden...a vzdy ma odbila, ze to je nasledok z antibiotik, a pritom som uz mesiac antibiiotika nebrala....a myslim, ze aj ja mam zlu imunitu, lebo mam cast nadchu a som prechladnuta, ale na imunologiu ma esre neposlala..... zajtra budem mat vysledky natoho streptokoka....a uz som sa rozhodla ze pojdem aj neakej bylinkarke,,,,laebo doktorka mi da zase len ATB, ktore mi vobec nepomozu, iba rozhadzu zaludok....a ked jej jpviem, ze mi je z antibiotik zle, tak povie, ze mi ich predpisat musi, lebo nic ine mi nepnomoze....no lenze mne to iba skodi..... rozpravala som sa aj s regionalnou virusologickou, robi snou brat a ta mi povedala, aby som uz ziadne antibiotika nebrala......tak jedna hovori tak a druha onak.....potom sa ozvem ako som dopadla....

andrea7

Leerka: je to snimi niekedy tazke-ja sa trapim z bbolestami hrdla uz skoro rok a pol.Tiez okrem betahemolytickeho streptokoka-mi nic ine za ten cas nezistili.Krv mama ukazkovu. Dala som si pred dvoma mesiacmi vybrat mandle-pretoze sa mi za ten rok velmi zmenili a stale boleli.Myslela som, ze mam vyhrate, ale nemam...namiesto mandli mi teraz opucha jazyk-cize stale mam v sebe nejaky zapal.Zajtra idem na dalsi vyter...som zvedava ako to dopadne.Tiez mi obvodna tvrdila, ze mi nic nie je..ze mam vela pit a nestresovat sa..proste som si pripadala ako hypochonder, ale nemozes sa dat odbit.Ja mam ale dobru imunologicku-mam okrem vsetkeho znizenu imunitu-tak moj problem moze tiez suvisiet aj s tym.Ta mi spravi testy ake chcem-zatial je ochotna,uvidime dokedy.A ja sa snazim si aspon tu na internete podla priznakov hladat, co by mi tak mohlo byt..RNG je fajn, on ti poradi aspon nejake doplnkya tak, ked uz lekari zlyhavaju, nic ine nam neostava..daj potom vediet ako si dopadla..drzim palce

sunie

GSE = citrovital, citricital= kupite normalne v lekarni.
Leerka z beznych vysetreni u obvodaka ti nic moc nezistia, treba speci vysetrenia z krvi.

leerka

vies ja mam taky pocit, ze ked jej toto povem, tak mi odpovie, ze to je z toho streptokoka (ak ho teda test zajtra potvdri) a ak nie, ze ho uz mat nebudem, tak si mylsim, ze uz nebude chciet nic riesit.... aj osm jej povedala teraz, ze chcem aby mi uvobila testy na oblicky, ci mi ich ten streptokok nenapado,la ona mi povedala, ze to je teraz uplne zbytocne, ze to ona usudi az podla vysledkov zajtrajsich, cize ak tam uz nebude, tak mi tie testy robil nebude......
normalne by som jej sama nadiktovala, ake testy chcem aby mi urobila, ale nechcem ju neak urazit, ale do kelu, ked sa k nicomu nema, tak ma to rozculuje