Otázky na RNG

leerka

v decembri mi robili aj krvny obraz a aj pecenove testy.... vsetko dopadlo dobre a aj moc bol v poriadku.... akurat mozno tie peceneove tsty mali neake male odchylky...ale to je mozno aj z antikoncepcie.....

leerka

andrea7 v prispevku predtym som odpisala v akom stave mam mandle.... tak si to precitaj, mozn si to len prehliadla

andrea7

Leerka ked ti tvrdia lekari, ze ci si to nenamyslas-vobec si ich nevsimaj.To je ich normalny postup, kym v krvi nic nenajdu..zalezi na tom ako sa ty citis...pokial ti je naozaj zle, urcite si to nenamyslas..a ty sama najlepsie vies ako sa citis.Nedaj sa odbit a ries problem.

andrea7

a mandle mas v akom stave? vies, moze to sposobovat aj chcronicky zapal mandli-tu unavu myslim, ale moze to byt hocico..

certulinka66

ahoj delphia chcem sa opýtať kde si zohnala GSE a oreganovy olej písala si,že chceš zahájiť protikandidovku?

silvinciatko

RNG prosim ta je hodnota trombocytov v krvi 430 uz nebezpecna pre tvorbu krvnych zrazenin?
Co je dobre na riedenie krvi?
Dik :)

leerka

praveze aj mandle mam v jpohode, ani velke, ani ma nebolia, nic.....uz fakt netusim....akurat mi RNG pisal, ze ci to nemoze byt kandidoza.... ale skutocne uz neviem.....snad mi urobi este neake vysetrenia, ale jej sa neak nechce..... lebo aj jpredtym, ked som za nou hcodila kazdy tyzden, ze mi je zle, a tak, hovotila, ze ci nie som tehotna alebo ze si to len namyslam....

andrea7

a mandle mas v akom stave? vies, moze to sposobovat aj chcronicky zapal mandli-tu unavu myslim, ale moze to byt hocico..

leerka

streptokoka mam v hrdle a akeho t neviem, to mi doktorka nepovedla....ano, som iba hrozne unavena, je mi zima, a ako keby mi stale ta hlava padala, ako keby osm ju nedokazala udrzat.....