Otázky na RNG

andrea7

nie to bolo na sunie, teba som sa uz pytala :( mna ta teplota dost trapi-resp je to len mierne zvysena teplota od 37-37,5-ale non-stop...z toho som aj taka unavena.Doktorka mi povedala, ze ona ma take teploty uz 30 rokov a ze niekedy sa tak telo po prekonanom infekte nastavi :( takze ma nepotesila, ale ja sa nevzdavam..

leerka

vraj na tie chlamydie sa danaju 3-4antibiotiak.... to je inak sila...tak som zvedava co mi zistia , ved potom vam dam vediet a ozvite sa aj vy...sunie, a aj andrea7 aj ty sa porom ozvi ako si dopadla

andrea7

a teploty mavas? ine priznaky? tiez si pozri tu stranku o chlamydiach...
ja mam testy na chlamydie 14.1.-vysledky za ako dlho si mala?

leerka

tie chlamydie sa vraj liecai kombinacou antibiotik, mylsim, ze ti daju neake troje stvoro antibiotik...len si to u mna neviem predstaavit....kedze mam z antibiotik travcaice tazkosti...je mi z nich zle a nemozem potom jest a kovli tomu som aj 4kg schudla v decembri za tyzdem a jpol, nic som nejedla, vazne nic, a to someste do prace chodila....

mariaj

RNG,prosim aky mas nazor na pripravky,co tvoria kmenove bunky.Konkretne na nasom trhu je STEMX-tvori kmenove bunky a XCELL-chrani kmenove bunky. celkovo nejaky OLIMPIQ stemXcell.JE na to reklama.Pri tom STEMX je napisane,ze po 1-3 hod.od uzitia sa zvysi produkcia kmenovych buniek az o 50% a tie potom cielene putuju tam,ktory organ je poskodeny.Je to vytazok nejakych zeleno - modrych rias.Mozno sa to deje aj pri uzzivani nejakych inych doplnkov,len o tom nevieme.DAKUJEM

sunie

zistili mi ich tesne pred vianocami a idem bud.tyzden k alergo, uvdime co s tym bude dalej. asi dostanem ATB lebo je to velmi tazko znicit. mam dost problemy lebo vkuse ma dusi a palia priedusky.