Otázky na RNG

leerka

janemam ani zvacsene uzliny a ani zvysenu horucku...... zajtra budem mat vysledky, ci mam este stale streptokoka...vraj aj z neho je clovek tky unaveny ale mne sa to uz neak nezda..

andrea7

No ja ked som mala mono,tak ma hrdlo vobec nebolelo, len som bola nenormalne unavena, ale mala som trochu zvysene teploty a zvacsene uzliny..

leerka

ANDREA7 nie nerobili mi tsty na mononukleozu, ale ja netrpim horuckami a ani nemam zapalene hrdlo....ja som len stale unavena, chce sa mi spat a je mi zima..... tak neviem.....

agaven

Depthia dakujem za kontakt objednala som sa to aj ja inak to poštov priamo moc okolo 1000dsk by to stalo takto ma to bude stat menej dakujem za radu moc moc dik urob.sa mi radost mam to lacnejšie pa pa a dakujem

vanilka1100

Ahoj RNG,
uz par rokov po sebe,vzdy od Vianoc do polovicky februara byvam chora. Dusivy kasel,zle sa citim ako pri vysokej horucke ale tu nikdy nemavam. Pracujem v obchode v pultovej predajni. Na Vianoce je najväcsi napor a chodi vela chorych ludi,oproti je hned zdr. stredisko a lekaren. Tak som potom dobry terc. Inak cely rok chora nebyvam.Minuly rok ma lekarka poslala aj na plucne ale vsetko bolo ok,len tem kasel. Aj teraz od Vianoc mam kasel,ale zacala som pred tyzdnom uzivat koloidne striebro a uz treti den mam zvysenu teplotu. 37,2. Normalne mavam vzdy ani nie 36 stupnov.
Chcem vediet ci zvysena teplota moze byt nasledkom uzivania striebra a ci mam pokracovat. Uzivam 10 dni rano a vecer lyzicku a potom tri tyzdne pauza.Teraz uzivam druhu davku piaty den. A ak mi ho odporucis uzivat aj dalej,ci to staci na liecbu mojho stavu,alebo ci mam ist aj k obv. lekarke Dakujem.

sissssa

RNG, co si myslis o vyrobku equivita na vlasy? Obs. vsetko co potrebujem, aby sa mi spevnili a prestali vypadavat?

Navy

RNG, takže probiotiká je dobré zapiť väčším množstvom vody, aby ich nezničila žaludočná kyselina? Pokiaľ viem, tak nie všetky predávané probiotiká sú chránené voči účinku žaludočnej kyseliny. Tie, čo túto ochranu majú v popise, sú väčšinou 2x tak drahé.

delphia

ds,toto je najlepsie:
-odkaz odstránený-

skus si ten pripravok objednat z Lucenca
0911 279 694. este ho maju, v piatok som objednavala