prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Sunie a ako ti to liecia? Mas stale este problemy?
u mna sa tiez nikto nema k cinu s tym nieco robit vraj to ma kazdy druhy clovek tak akoze co chcem. neviem preco nechcu robit tieto vysetrenia ked vidia ze sa choroba opakuje a ked ich ty upozornis len zazeraju ze co mudrujes. moja doktorka mi uz musela tie vysetrenia urobit lebo som mala papier z nemocnice kde to spominali, samu od seba ju neosvietilo.
Ja som byvala stale chora, kasel, nadcha-kazdy mesiac...az ma jedneho dna zacalo boliet hrdlo-zase som si myslela, ze to bude kazdomesacny problem, ale boli doteraz :( je tomu rok aj stvrt presne-mandle su vonku a ja sa stale trapim..ale tych chlamydii sa dost bojim :(
Ok drzim ti palce,ja sa tiez k nej objednam, len este pockam, ci mi nieco zistia z vyteru z krku a testov na chlamydie..ak vsetko bude negativne-potom sa poberiem inou cestou..
baby, presne preto vam to pisem lebo ja som dopadla tak isto. vkuse infekcie dych.ciest, kasel atd. pchali do mna len ATB, chodila som aj alergologicke a nic. krv tiez bola ok. az som sa dostala na pohotovost do nemocnice a tam mi odporucili spravit specialne vysetrenie z krvi na chlamydie a mykoplazmy ktore sa z bezneho vystetrenia nezistia, preto som mala vsetko vzdy ok. a samozrejme mam tie chlamydie, mozno uz aj roky, preto som stale chora.
o chlamydiach je vela na stranke: www.chlamydie.info
ale nechcem ta zavadzat, pokial ti nic nebolo zistene...ja to tam studujem, priznaky mi aj sedia, ale testy nemam zatial...
ja mam 23 a som z TT
ja som z trnavy, takze to je kusok...ale pojdem k tej doktorke sem do trnavy a uvidim ci mi pomoze, ona iez ordinuje az do vecera do osmej a este aj v sobotu doobeda, takze to je v jpohode, ale vraj tam mava vela ludi, nevadi, ved si pockam.....
som z ba a mam 28 ty?
kamaratke teraz zistili plucne chlamydie,ale ona stale kaslala, tak neivem..... ci by som ich ajja mohla mat, ale tak prisla som s nou do kontaktu a vraj sa to lahko prenasa, vraj staci, ked si kychne....