Otázky na RNG

martinaT

no ale vecsina ludom ktorim dobre teda rychlo travi,tak byvaju casto hladny..moze to byt priznakom toho travenia?a ked cloveku dobre a rychlo travi,tiez to znamena ze maju rychli metabolizmus??

RNG

Martina, ked ti spravne travi, tak jedlo v tebe zostane maximalne 24 hodin a stolica je tuha, nie polotekuta.
Travenie je vec kyselin, enzymov, vlaknin a probiotik.

RNG

hypermobilita znamena slabe slachy a klbove puzdra a niekedy aj tenke kosti
Takze treba brat doplnky a potravu na klby a slachy a tiez pripadne na kosti.
Na klby je zelatina(zivocisna) huspenina, obhryzanie kosti, a izolaty z klbovej hmoty a inych zdrojov, ako glukosamin, chondroitin, MSM, hyaluronicka kyselina a ine.

RNG

vanilka, ja radim pouzivat 4x2 lyzice koloidnej striebornej vody na rozne choroby a do nosa niekolkokrat denne 2-3 kvapky do kazdej nosnej dierky-smrknut do vnutra.
Ale obvykle skor odporucam roztok GSE pit aj kvapkat do nosa a hlavne oreganovy olej.

RNG

silvinciatko na riedenie krvi su ucinne pravidelne brane rybacie oleje a rozne bielkovinne enzymi.
Bromelain a papain robia krvne platnicky menej lepkave a nattokinaza a serrapeptaza dokonca rozbijaju krvne zrazeniny(trombusy) tak ako ludsky enzym plazmin.

vanilka1100

dakujem RNG,len este prosim,dopln spravne davkovanie,ked je jedna lyzicka 2x denne malo a kolko kvapiek si mam davat do nosa,este raz dakujem

RNG

vanilka1100, koloidne striebro nemoze sposobit nakazu, tu mas.
Jedna lyzicka ale nie je dost, bez ohladu na to, co vyrobca pise.
Okrem toho kasel je sposobeny hlienami v nosohltane a celnych dutinach(sinusy) odkial sa gravitaciou dostava do pluc.
Takze si treba kvapkat striebornu vodu aj do nosa.
Inac ja odporucam na take zimne kasle skor oreganovy olej

RNG

Navi ked beries mineralove doplnky na kosti, tak sa ti ciastocne znizi kyslost zaludkaKed vypijes viac vody, tak isto sa znizi kyslost na cas a mnohe citlive kultury sa mozu presmyknut do criev.
Ja odporucam ale probiotika v kapsuliach, ktore sa rozpustia az v crevach
Su aj kultury, ktore znesu pomerne vela kyselin