prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahojte, citam vas tu... je tu toho velmi velmi vela :) rng je asi uznavany odbornik (lekar?) na zdravu vyzivu.. neviem...
chcela by som sa spytat o co sa tu vlastne jedna, ci len o vyzivu, alebo aj nejake ine rady? vidim tu prirodne vyrobky, rozne lekarenske vyrobky atd..
prepacte ze sa tak hlupo pytam, len ma to zaujima.
cpe, roztok na denne pitie je najmenej pol litra vody a do nej 30 kvapiek GSE alebo 60 kvapiek citrovitalu alebo 18 kvapiek citricidalu(60%)
Pit to treba po malych glgoch pocas celeho dna, flasku si treba nosit zo sebou. Rozdelit to len na 3 davky je nespravne.
katusska 55, ja v takych pripadoch pouzivam jedno z menovanych:valerian, chmel a pastierska kapsicka,
alebo Sam -E, melatonmin a lebo 5-HTP.
ssissa, ekvivita ma spravne veci ale neviem kolko . Praslicka obsahuje kremik a vytazok zo zihlavovych korenov obsahuje steroly znizujuce vytvaranie DHT, ktora je casto pricinou vypadavania vlasov a acne. Biotin a pantotenova kyselina tiez vplyvaju na rast vlasov.
kARNIRIN VELMI NIE, JE TO LEN JEDNA Z AMINOKYSELIN, HLAVNE PRE KULTURISTOV.
martina, hlad je velmi komplikovany pocit z mozgu, ktory nie nevyhnutne ma nieco spolocne s travenim.
Clovek moze ma pocit hladu aj s plnym zaludkom a crevami.
Hlad obvykle clovek pocituje pri nedostatku cukru v krvi alebo nejakych latok, na ktore mozog reaguje vyvolanim pocitu hladu.
RNG, viackrat si odporucal pit GSE (citrovital) postupne pocas dna zriedene vo vode v malich davkach. Chcem sa opytat v akom mnozstve (kolko kvapiek) by si odporucal brat v dvoch troch davkach denne.
Prosim porad mi co mam robit, ked sa kazdu noc zobudzam o 1.00 hodine a nasledne nespim 2-3 hodiny, chcem spat a neda sa mi, potom okolo 4 hodiny zaspim, ale o 5.30 vstavam do roboty...ten spanok mi chyba, vstavam unavena....prosim pomoz mi, viem, ze je to psychika, ale nechcem brat lieky na spanie...dakujem
a aky ucinok ma carnitin na obnovu rastu vlasov?
RNG, co si myslis o vyrobku equivita na vlasy? Obs. vsetko co potrebujem, aby sa mi spevnili a prestali vypadavat?
certulinka66
GSE = citrovital(len ma nizsiu koncentraciu):
-odkaz odstránený-
oreganovy olej:
www.lekarendoma.sk