prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
-odkaz odstránený- este som to nasla tuto, len tiez nepisu jednotky, ale dakujem za odpoved, asi si to objednam, vyrobca je OK? dnes som ta uz velmi otravovala. dakujem za odpovede
dragonfly, sp enzum by mohol iste pomoct pri cisteni tela, najma ked mas cysty. Ale neviem posudit jeho ucinnost bez udania jednotiek aktivity.
vevericka na hormonalne problemy radim yam, damianu, pupalku a Dong Quai. Tie by mali normalizovat cyklus a odstranit rozne menstruacne problemy.
Rozhodne na to neradom HAK, lebo ro je za prve synteticka latka a za druhe sposobi v tele paseku.
Na bolesti hlavy je dobre pit viac cistej vody, lebo su obvykle sposobene toxinmi v tele(splodiny travenia a ine)
RNG, dakujem za odpoved na 1.otazku aj na druhu, este doplnim, ten wobenzym beriem, lebo mam cystu a endometriozu, mohol by aj SP enzym pomoct?
dragonfly, serrapeptaza je velmi ucinny bielkovinny enzym, tj len bielkovinny. Na stravenie inych latok(sacharidy tuky) ti nepomoze. Je vyboprny napr na riedenie krvi a odmorovanie tela od bielkovinnych zhlukov, ktore sposobuju zapaly.
Davkovanie je 40 az 180 tisic jednotiek (serreapeptazy)denne.
pardon rng :)
dragonfly, silne sacharidova dieta je velmi nezdrava, hlavne ked sa jedna o sacharidy s nizkoglycemickym indexom. To vyvolava stavy prebytku a nedostatku striedavo cukru v krvi a z toho mozu vyplyvat aj nervove problemy.
Vyberaj mu celozrnne produkty z nizkym glycemickym cislom, aby sa mu sacharidy postupne uvolnovali, co vyrovnava stav myslenia a cinnosti.
Zapis ho na plavanie alebo gymnastiku, pri tom sa dostane aj do lepsieho kontaktu s ostatnymi.
Bez telesneho pohybu aj mysel chradne.
ahoj RND, poprosim vas o radu...trpievam bolestami hlavy, skor migreny, pravidelne sa opakuju podla menstrucneho cyklu, zacali ako som zacala uzivat hak, pred jej uzivanim som bolesti nemala, lenze ani menstruaciu, pravidelne som ju nemala ako mala..neviete mi nieco rozumne poradit??etericke oleje mi nepomohli a dopovat sa ibuprofenom uz nechcem, aj ked doteraz som ho casto vyuzivala.dakujem
RNG,prepac, ze tu otazku tak znasobujem, ale nasla som tam este produkt bio enzym - www.apotheka-online.sk, mozes sa mrknut, prosim ta. :-)
rudinko, nezabudol si na probiotika nahodou, Bez nasadenych probiotik sa ti plesne totiz rozmnozia znova.
Zapach nie je z plesni, ale hnilobnych bazkterii.
Ked budes brat GSE v malych glgoch, velmi casto(kazdych 10-15 minut a drzat v ustach aspon minutu kym to prehltnes) tak ti znicia prakticky kazdy mikroorganizmus v ustach, vcitane plesni, kandid a dokonca aj streoptokokov na krckoch zubov.