prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
sorry, ale skusim este raz, www.apotheka-online.sk
sisina, ja mam tu istu dilemu. Zopar plomb mam bielych, zopar amalgamovych.
Kompozity(biele plomby) drzia obvykle slabsie, ako amalgam.
Ale ked nemas problem s ortutovou otravou, nemyslim si , ze jedna plomba na veci zmeni. To je len pre ludi, ktorych system nevie poriadne ortut odstranovat.
:-( skusala som, ale neotvori mi stranku,
jeej, ono to urobilo samo ten preklik na stranku, no nie som PC odbornik
RNG, neviem urobit tento odkaz, aby to prekliklo. www.apotheka-online.sk,
- je to proteolyticky enzym serrapeptidaza, pouzivanie 1-2 tb. 1-3x dene pol hod.pred jedlom alebo 2 hod po jedle. tiez to posobi proti zapalom a nevh.tkanivam. www.apotheka... ma tuto reklamu vlavo. mohol by si to pozriet a napisat, ci by to nahradilo wobenzym. este stale sa k inemu neviem dostat.
ako to je, vsetky vodorozpustne vitaminy sa dostavaju do buniek az ked sa tieto otvoria na prijmanie cukru(inzulinovy signal) Inac su bunky prakticky vodotesne, lebo maju na bunkovych stenach tukovu izolaciu(lipidy)
janka, obvykle davky kyseliny listovej (acidum folicum)su 400 az 800 mcg, pirodixin az 100 mg .
Samozrejme sa vitaminy B mozu pouzivat dokopy, dokonca tak je to ovela ucinnejsie.
pistalka, nepoznam premeny mg na jednotky IU v pripade hCG.
Jedine co som nasiel je reklama jedneho vyrobcu, ktory tvrdi, ze ma 99% koncentraciu hCG a to je 11 000 IU na mg. Nakolko je to spolahlive, neviem
RNG, ako mozem pomoct mojmu skoro 13 rocnemu synovi, ked ma pocit, ze nenavidi skolu, kvoli spoluziakom. Uci sa dobre, pali mu to, aj s ucitelmi dobre vychadza, len ma citlivu povahu a nad vsetkym prilis rozmysla. nema vela kamaratov a vacsinu volneho casu presedi pri PC, telke, knihe. cize nema vela pohybu, je priebercivy v jedle a stale by jedol sladkosti alebo cipsy. musim dodat, ze sa rad korculuje, ale len ked ma s kym, sam nejde. okrem toho sa boji byt sam, vraj sa boji toho, ze sa zlakne. mozno by bolo dobre ist s nim k psychologovi, ale co ked mu to sposobi dalsie stresy? su nejake doplnky na zvysenie psychickej pohody? teraz mu skusam davat persen, ale nevidim nejake vysledky, aj dnes je nejaky sklesly. dakujem,
Rng mam na teba otazocku.Dnes mam za sebou 10dni bezsacharidovej diety s pripravkami.GSE,KOK.olej a candimin.Biely jazyk mam vsak stale.A aj ten zapach nic sa nemeni.Po tych 14.dnoch mozem co jest dalej?Dakujem.