Otázky na RNG

rudinko

Rng objednal som si doctor best betain hcl.Je to 650mg v jednej tablete.Mozem ich zobrat styri?Alebo je to moc naraz?

RNG

5-HTP sa pouziva v davkach 50 do 200 mg denne.
Niektore 5-HTP maju pridany aj valerian, tie su urcene na pouzitie pred spankom

RNG

rudinko, na kvaseniu a hnitiu v zaludku treba zvysit hladinu kyselin v zaludku, ber s jedlom 1-4 tabletky betainu HCl alebo pepsinu HCl.

rudinko

Rng nezabudol som na probiotika.Jem ich kazdy vecer.Ten zapach nieje priamo z ust.Zuby si umyvam.Ono to je niekde z vnutra.Napr.Najem sa hej?A po par minutach citim akoby to vo mne hnilo.Prijde taky naozaj hrozny pach.Ale potom sa znizi ale je tam stale rozumies mi?Moze byt biely jazyk aj iny problem?Viem ze mam plesnove infekcie podla EAV testu.Zacinam byt nestastny z toho vsetkeho.Som v Anglicku a moj lekar ma nechce ani poslat gastroenterologovi.Podla neho si mam len preplachovat usta s ustnou vodou.

RNG

Jedna , vykolajene hormony ovplyvnuju travenie a hospodarenie s roznymi materialmi v tele, vcitane mineralov(kosti, osteoporoza, tetania...)a mnozstvom inych.
Takze napravit si hormonalne hladiny znamena casto napravit si aj ine problemy zaroven.Vcitane osteoporozy.
Yam je inac normalne jedlo mexickych indianov, pouzivane podobne, ako my jeme zemiaky. Takze tych par odporucenych gramov nie je ziadna velka ani podstatna davka.
Yam, 5-HTP ani SJW nezvysuju imunitu tj nevplyvaju/nereaguju na inplantaty.

RNG

stitarka, to bol;o na p;lohlavne hormony.
Na stitnu zlazu radim skor pouzivat jod, ktoreho mame ako vnutrozemci primalo. Japonci maju v strave az 85 krat tolko, ako nasa odporucena denna davka a maju rozne problemy spojene s hormonami a enzymami podstatne zriedkavejsie

RNG

na exemy mozu pomoct niektore z tychto:
zelene mlade travy
Morske a sladkovodne riasy
enzymaticke cistenie
kremy s obsahom dechtov, zivic, glycirrhizinickej kyseliny,
extrakt/caj z sarsaparilly alebo
hamamelis virginiana(witch hazel)

RNG

vevericka, vplyv doplnkov na ucinnost HAK nepoznam, takze sa o tom nemozem vyjadrit. HAK su rozne, skoro vsetky su synteticke nahrazky hormonov a vykolaja normalne hormonalne procesy.

Osobne som za tzv "chemicku" antikoncepciu, kde sa pouzivaju kysle kremy a peny so spermicidnymi vlastnostami, ktore zotrvaju v tele len velmi kratko a nemenia hormonalne hladiny.

RNG

leerka, casto po lieceni streptokokovej infekcie pouzitim antibiotik sa pokazi crevna flora a travenie, takze regeneracia je o to dlhsia.
Dokonca niektori s toho dostanu aj rozne kvasne nakazy a plesne, vtedy je samozrejme telo oslabene.
Preto odporucam sirokospektralne antimikrobialne latky, ktore nielen potlacia bakterie, ale nedovolia ani inym kvasnym a plesnovym infekciam sa v tele rozmnozit
Ber enzymi a probiotika a pi hodne vody.