prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
sice nemam ani telefon ani adresu na RNG, ale chcem podotknut, ze si sa vobec nepytala konkretne. Ak chces poradit v nejakom zdravotnom probleme, napis, aky problem mas. Na tvoju vseobecnu otazku je tazko odpovedat. myslim, ze vsetci, co sledujeme tuto temu, sme toho vela precitali, a ked dame otazku, tak priebezne sledujeme, ci RNG odpovedal. Ak teda chces nejake refernecie nanho, tak mozem povedat, ze bud mas doveru v jeho odpovede alebo nie. Ty si chces dohodnut sukromnu konzultaciu? Zadaj tvoj e-mail, aby si nebola anonymna, ak nechces, aby sme ostatni citali o tvojom probleme. Domnievam sa, ze vsetci mame vlastnych problemov dost.
ema123 keby ta to az tak neoslovilo, tak naozaj by si sem uz teraz nepreklikla.
... no a teraz cim sa vies prezentovat ty??? zaloz si svoju temu a skus v tej svojej oblasti radit nezistne ludom.ak bude mat aspon tretinu z poctu prispevkov ako v tejto teme, tak ti zagratulujeme a budes mat dobry pocit zo svojej prace, co ti teraz mozno absentuje
Milý RNG, ak ma mala tvoja odpoveď vyprovokovať k čítaniu všetkých príspevkov, tak zostala kontraproduktívna. Možná si si nevšimol, ale mňa zaujalo, že ti tak veľa ľudí dôveruje. Chcela som preto nejaký odkaz, kde by som sa o tebe niečo dozvedela. Neútočila som, ani ťa nespochybňovala. Prepáč, ale ak sa vieš prezentovať len tým, že ma odkážeš na 8 tis. príspevkov, kde odporúčaš akési produkty v skratkách a vyjadruješ sa ako odborník na „všetko“, tak to ma neoslovilo. :-(
dakujem za odpoved. pytam sa na pripravky v menopauze pre sestru, nakolko prave prechadz ty neslavnym obdobim zeny a stazovala sa mi, ze je depresivna ze zvazuje navstivit lekara. takze staci SJW narazovo 3x3 1-2 dni po sebe a potom podla potreby a k tomu 5-HTP- v akej davke? ten YAM ani nie je za potreby uzivat? ona uz nemenstruuje, len ma psychic. tazkosti. nakolko ma endoprotezy bedrovych klbov- myslim, ze to nie je kontraindikacia na uzivanie tych preparatov?
velmi dakujem za pomoc
RNG, vedelby si mi poradit?Zubar mi ide vymenit staru amalganovu plombu za novu na zadnej stolicke.Chce mi dat opat amalgan, nakolko je toho nazoru, ze na stolicky sa vobec neodporuca biela plomba,nakolko sa nimi hryzie a biela sa zlomi.Ja som vsak toho nazoru, ze amalgany skodia.Co ty na to?Mam sa skalopevne dozadovat nech mi da bielu plombu?
RNG som ztoho Hotentot/sorry/.
takze 1234 mIU/l je presne 1,234 IU/l ?je to tak spravne???
a 43,21 ng/ml je vlastne identicka hodnota s 43,21 mg/l ? presne ta ista,ano?je to tak? no ale ako ztych mg/l dostanem tiez IU/l - teda vtychto mezinarodnych jednotkach-konkretne tato hodnota sa tyka free beta HCG-teda volnej podjednotky-beta hcg v tehotenstve.potrebujem to zadat presne.
(tie mg/l pri beta hCG su tiez zhodne s medzinar. IU/l ci nie?)
veeeeeelmi by si mi s tym pomohol.mam krvne vysledky vinych jednotkach nez potrebujem pre jedneho lekara,co mi ich moze zadat do testu na vypocet rizik a vyhnut sa tym amniocenteze.len to neviem prepocitat a program to potrebuje zadat v IU/l aby bol vysledok validny :(
a potrbujem to dost surne,lebo cas mi bezi ... :((
muc aby som nezabudol, szenilna keratoza alebo tiez zvana actinic kerotosis, je niekedy nazyvana aj solarna keratoza, tj poskodenie koze privelkou expoziciou na slnecne luce.
Radil by som ti vystrihat sa slnka,a zaroven brat rybacie oleje tak, aby si dostal aspon 2000 jednotiek vitaminu D-3,ktorey telo potrebuje a vyraba si expoziciou na slnko, co v tvojom pripade nie je dobre.