Otázky na RNG

RNG

sisina, nasledkov otravy ortutou je hrozne mnozstvo, od roznych telesnych az po dusevne.
Skor tu teda hovorime nie o otrave ortutou, ale miernym zamorenim, na ktore niektori velmi silne reaguju.

RNG

Sertaline, Zoloft, Sertraline, Lustral, Apo-Sertral, Asentra.
je to synteticky liek s ucinkom SSRI, tj zvysuje hladinu serotoninu.
Z prirodnych doplnkov SJW robi to iste, a serotonin sa da zvysovat aj SAM-e, aj 5-HTP a mozno nemas ani nedostatok serotoninu ale inych neurotransmiterov, ako mineraly, dopalamin, Gaba atd. Pozri na temu Depresia, tam je zahrabane hromada udajov, treba byt len trpezlivy.

elesar

RNG... rad by som sa opytal, ci mas nejake znalosti o MITRAL VALVE PROLAPSE, pripadne ci na to existuju nejake doplnky. vdaka.

leerka

ahoj rng, dakiujem za odpoved a este by som sa ta chcela spytat, ake enzymy a probiotika by si ;mi odporucil brat po vylieceni toho streptokoka?lebo doma mam nutrolin B.....ci mozem aj tieto a ci by si mi aj neake ine odporucil...dakujem

rudinko

Rng uz chapem preco som dost bez energie ale to mi neako az neprekaza.Ale dost mi vadi ze mam spomaleny aj mozog.Chyba mu asi glukoza.Odkedy som na bezsacharidovej diete tak poriadne nekomunikujem.Ako to mam vyriesit?

sisina

RNG, a este mi popis, ze ake su priznaky otravi ortutou.Mozno ju aj mam, ale neviem o tom.To sa tyka tych plomby amalganovych.Dakujem

RNG

rudinko, zacni od jednej a zvysuj postupne podla velkosti jedla a stravitelnosti.
Zo 650 mg by som nebral viac, ako 3 aj ked zjes pol kila masa naraz.