prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ema 123,Ty mas este nejaky problem,alebo nieco sledujes.Doplnky su/pokial nie je niekto alergik,a to aj tak o sebe dotycny zvacsa vie/ neskodne.Nie je nutne,aby si RNG az tak preverovala.
ema123, pises "Viete mi dať link, kde sa o ňom niečo dozviem skôr, ako sa pustím do čítania všetkých príspevkov?"
obavam sa, ze takyto link ti nikto neda, ked ta tato tema zaujima, tak si ju precitaj, ja som tiez citala asi 30 stran dozadu, kym som sa pridala. Ale ak mas konkretny problem, myslim, ze dostanes radu, aj ked by to bol problem, o akom uz bola rec. ak nemas zdravotny problem, tak neviem preco ta zaujima tato tema. Myslim, ze prave precitanim prispevkov sa dozvies o RNG viac, a to, ze je to clovek odbornik, ochotny na ukor vlastneho casu nam nezistne radit.
ema123 a čo chceš ešte vedieť? RNG už neponúka nič,iba radí.Predtým tu mal platenú reklamu na svoje produkty,ale už skončil.
ano je to pravda rng odpiše pekne je fajn ža ma tolko času aj na pisanie nam o akukolvek radu pomože poradi to koho čo boli bolia nohy poradi atd.. je pravda v potrave je malo vitam. mineral. a nam to chýba a telo začne blbnut doktor ta napraškuje a možno stačí len doplnok vic vapnika nap. ako pišu v obchodoch a na obak=loch ja neverim že toho tam je tolko nechcem mudrovat na to je RNG MNE POMOHOL AHOJTE
ema123 ako chces o nich vediet (alter. sposob liecby), ked odmietas citat jeho prispevky??? na zaklade coho ziskas info? ci chces iba vyryvat, lebo sorry, myslim nie len ja mam ten pocit.
to by bolo, keby kazdemu novemu citatelovi sa tu vypisoval "resers" len preto, lebo "odmieta" citat prispevky...
Ano, je to zvedavosť. Zároveň mám aj zdravotné problémy. Chcem však vedieť, čie rady a odporúčania by som prípadne počúvla a riadila sa nimi. Nazatracujem žiadny spôsob liečby, vrátane alternatívnych, chcem však o tom niečo vedieť.
Máte link na jeho obchody, prípadne produkty alebo výživové doplnky čo ponúka?
ema123 RNG je pan, ktorý žije v USA, pochaza zo Slovenska, možno už mu je nepríjemné stále to tu písať, už to tu písal ozaj viac krát, zaobera sa výživovými doplnkami 15 rokov, na Slovensku mal dva obchody, ktoré teraz už končia, a ludom tu dava naozaj neocenitelne rady, tieto informacie pochadzaju z odbornych casopisov, ktore študuje. Tieto rady vedia oceniť prave chorí ľudia, ktorí nepochodili u lekárov, kde počúvajú, že si svoj zdravotný stav výmýšľajú.
ema123, RNG je starší pán,pochádza zo Slovenska, býva v USA a na úkor svojho voľného času radí diskutujúcim v ich zdravotných problémoch. Vyzná sa v potravinových doplnkoch a radí tu úplne zdarma. Teba zrejme netrápi ani tak zdravotný problém ako zvedavosť. Ak máš zdravotný problém, pýtaj sa, popros RNG.