prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
fatima, ja nie som lekar ale len "doplnkar", ktory pozna rozne doplnky vtzivy a pripadne prirodne nahrady za synteticke lieky.
dakujem za odpoved. pytam sa na pripravky v menopauze pre sestru, nakolko prave prechadz ty neslavnym obdobim zeny a stazovala sa mi, ze je depresivna ze zvazuje navstivit lekara. takze staci SJW narazovo 3x3 1-2 dni po sebe a potom podla potreby a k tomu 5-HTP- v akej davke? ten YAM ani nie je za potreby uzivat? ona uz nemenstruuje, len ma psychic. tazkosti. nakolko ma endoprotezy bedrovych klbov- myslim, ze to nie je kontraindikacia na uzivanie tych preparatov?
velmi dakujem za pomoc
RNG pomohla by kombinacia co si poradil vevericke na hormonalnu poruchu{yam 2x 1 gram
Pupalkovy olej 3x2 gramy,
damiana 2x1 gram ,
dong quai 2x1 gram} aj na poruchu, ktoru sposobuje stitna zlaza? mam autoimunitne ochorenie, telo bojuje proti vlastnemu organu, z toho znizena cinnost a teda potreba dozivotneho brania euthyroxu. alebo odporucas nieco ine? dakueeeeeeem
ahoj RNG, nevies mi prosim nieco poradit na atopicky ekzem? ake doplnky, resp. kde ich najst alebo zohnat, dakujem a ospravedlnujem sa, ak to tu uz bolo riesene ..
este trocha vas pootravujem..mozem to uzivat zaroven s hak??docitala som sa, ze by ju to mohlo ovplyvnovat co pravdupovediac nechcem(teda v suvislosti ochrany) dakujem:)
ahoj rng, chcela by som sa spytat, v pondelok som dostala vysledky a dopadli dobre, to znamena, ze uz streptokoka v hrdle nemam.... a chcem sa spytat, ci mozem z neho stale pocitovat unavu a zimu.... aj ked ho uz napr dva tyzdne v tele nemam.....alebo ci to nemoze mat nieco spolocne napr s tlakom, alebo srdcom, alebo niecim inym....lebo lekarka mi povedala, ze unava moze trvat aj dva mesiace odkedy streptokoka uz mat nebudem.....dakujem.....
Ahoj RNG, budúci utorok idem na kolonockopiu...mám si dať pichnúť injekciu..mimochodom sa toho strašne bojím...
yam 2x 1 gram
Pupalkovy olej 3x2 gramy,
damiana 2x1 gram ,
dong quai 2x1 gram
no ked ja beriem hak aj koli ochrane nie len koli cyklu, o pupalke som citala, ze by mohla pomoct, v akej forme??olej?pipadne aj yam ci angelicu v akych formach a mnozstvach?dakujem
valosun nie je priam najlepsia znacka, lebo neudavaju zasadne obsahy, tj pravdepodobne maskuju male davky za ucinne.