Otázky na RNG

RNG

jozef 85, dobry krem obsahuje co najviac prirodnych latok, co najmenej vazeliny a mineralnych olejov a roznych inych chemikalii. Moze to byt aj krem na ruky trebars.

RNG

I3C a DIM su vyrazky z kapustovin, tj surovych kapustovin.
Znizuju tvorenie estrogenu z testosteronu a ochranuju proti vzniku rakovinnych buniek.
300 mg I3C je zdruba z pol kila surovej brokolice. Takze tabletkova forma je lepsia na klinicku ucinnost(2x300 mg denne)
Na zapaly su protizapalove(curcumin, dumbier, bromelain, Quercitin, boswelin...)
Zapaly mozu byt sposobene nahromadenim splodin travenia a
toxinov z roznej mikrobialnej cinnosti.

Splodiny travenia sa daju odstranit enzymatickymi cisteniami.

Mikrobialne priciny(bakterie, virusy, kvasne kultury, plesne, paraziticke ) treba patricne adresovat.
Prostriedkov je hromada, mnohe su velmi sirokospektralne, ako
koloidna strieborna voda na vyplachy, GSE roztok na pitie a vyplachy,
oreganovy olej,
extrakt z olivovych listov, Vilcacora/Samento(uncaria tometosa)
Graviola
Lapacho
a ine.
Skoda, ze nevies o co sa jedna, o aku infekciu, tam by som mohol odporucit lepsie, takto odporucam brat viacero z menovanych, aby si zasiahla co najviac moznych pricin, ked uz nevies, co za tym je.
Kedze sa jedna o potravinove doplnky, mozno ich brat mnozstvo naraz bez obav.

RNG

kamati, otruby maju velmi malo alebo nic sacharidov. Psylium dochadza temer bez sacharidov, ine zalezi od procesu mletia.

kamari

Ahoj RNG. Môžem pár otázok?
Tie nestráviteľné sacharidy obsahujú aj ovsenné, ražné, pšeničné vločky alebo len otruby? Jedávam vločky a tie mi dosť zvyšujú glykémiu. Ak by to otruby nerobili, tak super! Nemám odskúšané.

Môžeš mi prosím poradiť ako sa dá preliečiť chronický zápal krčka maternice? Lekárka mi nedala žiadne antibiotiká, nakoľko sa nezistila príčina - stery boli negatívne na všetky testy. Doporučila mi indonal - výťažok z brokolice a kapustovitých rastlín. Nakoľko som diabetička a drvivú väčšinu denného príjmu potravy u mňa tvorí práve kapusta, brokolica, karfiol a šalát, má význam sa ešte pchať chemickým extraktom týchto rasltín? A existujú aj nejaké iné prírodné metódy alebo alternatívne liečby takého chronického zápalu?

Prosím napíšte mi svoj názor na indonal, kto máte nejaké skúsenosti. Ďakujem.

RNG

delphia, kazdy vyrobok z obilnin je plny sacharidov, tj su nono pri nizkosacharidovych dietach.
Jedine obilne plevy(psylium, do makka varene psenicne, razne, pohankove,ovosne,) su vhodne, kedze neobsahuju ziadne stravitelne sacharidy.
Nizkosacharidova dieta sa sklada z masa, ryb, zelenin(okrem zemiakov a skrobovitych korenov), vajec, trochu syra, olejnate zemena a orechy, huby.
Velmi malo nesladkeho ovocia je dovolene, ale ovocie je dost bohate na cukry, takze velmi opatrne.

delphia

no neviem preco mi tam nehodil ten link, ale mozno vies tie suche pufovane vyrobky podobajuce sa na polystyren :))