Otázky na RNG

vinea

Rng bola som na sono vyšetrení prsníkov-mám asi cysty v pravom prsníku- lekár sa k tomu vyjadril,že to nie je nebezpečné-aké doplnky by boli vhodné na tento problém?.
Ďakujem za odpoved´a prajem pekný deń.

RNG

Mnoi beru na zvysenie imunity vseobecne dlhodobo napr aloe vera, ja mam skusenosti hlavne s extraktom z olivovych listov, astragalusom a chaparalom(LARREA TRIDENTATA)
Kazdemu odporucam aspon 25 mg zinku a 200-400 mcg selenu,
probiotika a jod aspon raz do tyzdna
pripadne aj pridat ine, ked to nestaci. Ked ti zmiznu bradavicky(kondilomy) vies ze si zobrala toho dost. Ked nie, tak ti treba viac alebo rozne ine.
Ja zaleziem spat do svojej nory, lebo zajtrqa(vlastne uz dnes) mam zase den nabity robotou.

silviiia

Rng, nie ze nepomoze vonkajsi zasah, ale zrejme nie je ucinny, zrejme mas pravdu, ze je to otazka "vnutra". ale ja uz skutocne neviem, ako postupovat. preto ta citam a púostupujem podla tvojich rad. snad este nieco na potieranie? tvoje rady si velmi cenim.

radecka

Dobry den prajem.Na ten uzlik v hlasivkach doporucujete enzymy,hlavne proteolyticke.Takze neviem teraz,ci su lepsie na to multienzymy,alebo brat len ten proteolyticky enzym samostatne,ale aj jedno aj druhe.velmi pekne dakujem

RNG

Muc vitamin A potrebujes okolo 4000 IU, podla moznosti v prirodnej forme, alebo mozes brat az 25 000 jednotiek karotenoidov, vitaminu D(D-3) odporucaju dnes 1000 az 2000 jewdnotiek. Vyhybaj sa syntetickym, ber radsej rybacie oleje, ktore tieto obsahuju v prirodnej foreme a dostatok.
Lyzica rybacieho oleja ti da dost A a D a okrem toho aj ine antioxidanty a potrebne omega 3 oleje(EPA a DHA) na rozne funkcie v tele.
Vo tvare kapsul je to 3x3 gramy denne.

RNG

silvia, tak daleko neidem ako ze vonkajsi zasah nepomoze.
Ale nevyriesi problem s virusami.
Sice vyhubit sa pravdepodobne nedaju(nie som si isty ci by sa to nedalo so silnymi antiviralnymi, ako betulin, chaga,chaparal)
Ale z roznymi, co som menoval sa to da potlacit na mieru, ze neskodia vnutri ani sa neprejavuju navonok .
Ja veru beriem kopu doplnkov na moje zdravie a regeneraciu, od enzymov a kyselin , antioxidantov, vitaminov, mineralov az po rozne antimikrobialne podla potreby.

Kedze sa doplnky daju brat v odporucenych davkach mnozstvo roznych druhov odrazu(doplnky vyzivy maju kriteria ako potraviny, tj nesmia skodit ani v kombinaciach)

silviiia

Rng, ak zacenm uzívat astralagus, ktory som si objednala, beriem zinok 15 mg, vit. C 1g, a selen, postaci to na posilnenie imunity, hlavne v pripade tych uz casto spominanych bradavic? alebo este nieco by si doporucoval? nie je toho prehnane vela? bojujem s nimi uz viac ako pol roka, aj vypalenin, lenze je to zrejme tak, ako to ty tvrdis, ze vonkajsi zasah nepomoze:-(
dakujem ti a pekny den!

RNG

delphia, ja ako starsi clovek mam obvykle pauzu v spanku na kratky cas a ked neviem hned zaspat, tak si pozrem postu, zjem trochu ovocia a pripadne napisem na forum.
A vratim sa spat do postele.
Vonku je kopa snehu, stale sa nam to vala naviac a poriadne mrzne(-20 celzia), takze je cas na "zimny spanok"