Otázky na RNG

RNG

arrytmia a poruchy mitalneho ventilu siu obvykle sposobene nedostatkom niektoreho neurotransmiteru.
Neurotransmitery su nielen rozne mineraly(vapnik horcik draslik, zinok) ale aj ine latky, ako aminokyseliny, peptidy a monoaminy. Znamejsie su glutamat, aspartat, GABA, glycin,
Acetylcholin a z monoaminov su to serotonin, melatonin histamin, norpinephrine a dopamin.
V tvojom pripade pri namahe alebo vycerpani by som si typol v prvom rade na mineraly, ktore pre dobru absorbciu treba brat v spravnej forme, tj nie ako "sumive" karbonaty alebo mineralne vody, ale ako citraty, maleaty,askorbaty, laktaty, aspartaty, glycinaty a rozne proteinove chelaty.

Skus pouzivat sol so znizenym obsahom sodika(najdes napr v Bille) lebo tam je vyse 38% draslika(potassium, kalium)
Pripadne nejake zmesy viraminov B napr ucinnu zmes Stress B, alebo aspon 1-3 gramy vceliej materskej kasicky alebo pivovarske kvasnice,,lebo obsahuju vitaminy B(ukludnujuce) najma B-4, ktory inac nie je dostat a je velmi ucinny na potlacenie arrytmie.
Tiez su destresujuce cvicenia ako yoga, thaichi a dlhe prechadzky v prirode spojene s intenzivnym dychanim a meditaciou.

RNG

heraldine, nie je pravda, ze iony striebra nie su ucinne, dokonca ich aktivita je az 27 000 krat taka, ako neutralneho kovoveho striebra(koloidnych vlociek).
Ale tiez je pravda, ze v zaludku sa za par minut znicia, tj premenia sa na chloriod strieborny, ktory je podstatne menej ucinny. Za tu chvilu ale stacia znicit v zaludku bakterie.
Na vyplachy to je tak isto velmi ucinne.
Ja som vazil svoje vyrobky a zaroven meral vodivost(tj pocet ionov) a zistil som, ze tam mam asi polovicu striebra vo forme koloidnych vlociek, extra jemnych(pod 5 nm) a polovicu ionov. Takze to ma vyhody aj extra ucinneho ionoveho, aj do tela prenikajucich koloidnych vlociek.

Zialbohu, na cinnost v tele roznesene krvou treba dost vela koloidneho striebra, preto to obvykle ani neodporucujem. Su vyrobcovia, co vyrabaju koloidy v koncentraciach 1000 az 10 000 ppm a odporucaju z nich niekolko lyziciek denne. To by pri 1000 ppm(1000 mg na liter) bolo na dve lyzicky(10 ml, asi 10 mg striebra denne, vo vyssich davkach este viac.
Kedze telo je schopne vylucit len 2 mg cez moc, ostatok by sa v tele hromadil a vylucoval cez kozu a vlasy, co by viedlo postupne k argyrii.
Kedze ale ja odporucam len potravinove doplnky,tj doplnky nesmu mat ziadne skodlive ucinky, nikdy neodporucam brat viac striebra ako 1 mg denne(10 ppm strieborna voda 4x2 lyzice da dokopy denne len 0.6 mg striebra a viac velmi neodporucujem.

V literature sa snazia rozny vyrobcovia zdoraznit svoje vyrobky a preto sa viaceri snazia ociernit konkurenciu.

Uvedeny clanok bol z prekladu jednych takych tiez.

Tym nechcem povedat, ze nie je rozdiel medzi koloidnymi striebrami, totiz rozne metody produkuju rozne velkosti castic striebra a kedze jeho ucinnost zavisi od velkosti dotykovej plochy, velmi jemne ciastocky s len niekolko atomami, hlavne s nabojom a jednotlive iony su najviac antimikrobialne a najlepsie prenikajuce krizom krazom cez telo.

Osobne ale odporucam koloidne striebro hlavne na vyplachy, oci, nosnych dutin, usi, vaginalne, povrchove na kozu a vnutorne na zaludok(vyborne na otravu zaludka), takze tam su prave iony podstatne ucinnejsie ako neutralne koloidne ciastocky.
Kto chce taketo "slabe" ale ucine koloidno-ionicke roztoky dostat do criev, moze to urobit vypitim pohara vody rychle na pol deci striebornej vody alebo pouzit klistir zo stiebornej vody.

RNG

vinea, nepotrebne latky a utvary v tele sa odstranuju enzymami.
Ber silne enzymaticke zmesy hodinu pred jedlom.
Tiez pomaha brat extra jod,ktory telo potrebuje na hormony aj rozne enzymi:
staci raz tyzdnne 10 kvapiek jodovej tinktury natriet na spodok brucha

nina26

geraldine, striebornu vodu dostanes este aj v Lucenci na dobierku, zariadenie montoval RNG, aj cena je OK t.č. 0911279694
jarolung mali este aj Bone Essential

elee

ha,ha ema123 a na akú odpoveď stále čakáš?Nedostala si ich dosť, alebo čakáš že RNG sa ti bude osobne venovať a spovedať? Veď si nenapísala aký máš zdravotný problém. Koľkí sú tu noví a časom zistia kto je RNG, ale ty len domŕzaš a chceš aby sa ti RNG venoval ako nejakému extra veličenstvu.

ema123

Ololo, dobrá otázka, ale poriadnej odpovede sa žiaľ nedočkáš. :-( Samotný RNG ju ignoruje a zopár nadšencov na teba zaútočí a obviní ťa z nejakých bočných úmyslov, keď po tom pátraš. Pred pár dňami som sa o to zaujímala. Z tých mála relevantných odpovedí čo sa mi dostalo, som si dala dokopy, že je to človek, ktorý sa zaoberal (zaoberá?) predajom výživových doplnkov. Medicínske vzdelanie zrejme nemá, čerpá len z praxe a internetu.

jarolung

ahoj RNG mam na teba otazku:kde sa da kupit na slovensku vyrobok Bone Essential?MOja manzelka koji a hodne schudla takze ju potrebujem nejako vyzivit.Chceli bysme nejaky vapnik Koral Kalcium, al. vapnik od Tian-shi.Zaujima ma tvoj nazor na dane vyrobky.Alebo by stacil ten bone essential?A co keby sme zaradili koenzymQ10 al. Lecitin?dakujem

ladislavv

Dobry den. Potreboval by som poradit. Uz asi 2 tyzdne nepretrzite pocitujem tocenie hlavy a zle sa mi zaostruje. Niekedy mam pocit ako keby mi srdce vynechalo uder(take poskocenie v hrudniku). V stresovych situaciach sa mi uz asi 2x stalo, ze mi zacalo busit srdce a nebolo mi dobre. Podla mna je to ako zle dokrvovanie mozgu(ale to si myslim iba ja) Uzivam magneziove tablety(sumive) a vapnikove. Nic z toho mi nepomohlo. Vedeli by ste mi nejak poradit? Velmi pekne Vam dakujem za radu.

geraldine

RNG, nasla som stranku, po precitani ktorej mam pochybnosti ake striebro mam kupovat. skus sa na to pozriet, prosim ta. znamena to, ze skutocne vela predavanych produktov moze byt neucinnych?
ako zistim, ci ide o koloidne striebro a ionove striebro, kedze jedno je ucinne, druhe nie ale ziadny vyrobca ma na to neupozorni?
www.koloidnestriebro.sk
dakujem za objasnenie.