prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ladislavv, musis to adresovat, samo od seba to neodide, len sa to moze zhorsit a potom moze s toho byt vazne poskodenie tela
mariaj, co v tele spravi kupel v sode bikarbone, to ti neviem povedat. Ale urcite je to,dobry napad , snad sa telo trochu odkysli.Koza je totiz polopriepustna a niektore latky sa daju transdermalne transportovat.
Mozno ze to vyskusam aj ja niekedy, odmeram si kyslost pred kupelom a po kupeli(mam na to lakmusove papierky na skusku z cerstvo vylucenych slin)
dragonfly, kvasenie v zaludku a nasledne natlacenie kvasnymi plynami do pazeraku moze byt len pri NEDOSTATKU zaludocnych kyselin.
Preto su vsetky lieky potlacajuce kyseliny nespravny pristup k problemu. Treba zvysit zaludocne kyseliny a enzymi, tym, prestane kvasenie v zaludku a nasilne pretlacania obsahu zaludka do pazeraku, ktory nie je proti kyselinam ochreaneny.
Pri dlhsom brami protikyselinovych liekov neustale sa opakujuce paly mozu permanentne poskodit uzaver na pazeraky a viest az k rakovine pazeraku.
Ja na to dnes pouzivam enzymi s obsahom kyselin(betain HCl) a paly "odisli permanentne.
Ked si zneutrqalizujes zaludocne kyseliny, znici to traviaci proces a telo nedostane vsetky latky z jedla, co potrebuje. V konecnom dosledku to ma stovky nasledkov, od nedostatocnej imunity, zlej regeneracie, nervovych problemov atd.
Na znizenie tlaku staci brat hloh(Hawthorne) ten ma tak isto vasodilatacne vlastnosti(ACE mechanizmus) ako synteticke skodlive lieky, naviac je aj silny antioxidant na ochranu ciev.
Obcas je zvyseny tlak aj z nedostatku absorbcie roznych mineralov, najma draslika, vapnika a horcika.To sa da lahko doplnit doplnkom na kosti.
Samozrejme ale najprv treba naprtavit travenie(enzymi a kyselinove doplnky), lebo bez dobreho trqavenia chyba privela veci a vsetko sa neda doplnit pilulkami a kapsulami.
RNG,prosim,co by si povedal na odkyslenie organizmu pomocou sody bikarbony/4 kelimky do kupela.Nevznikne zmenou kysleho na zasadu iba nejaky odpad.s ktorym si telo aj tak bude muset len poradit,a tym nevznikne zelany efekt,ze so zasadami telo lepsie pracuje?DAKUJEM
RNG, moj manzel uz dlhu dobu, vela rokov berie lieky proti paleniu zahy, najprv volne predajne, teraz od lekara asi tri roky. po nich mu palenie prestalo, ale dost pribral. Zvysil sa mu tlak, berie lieky na to. Poslednu dobu ho dost casto trapia krce asi pazeraka(na gastro mu zistili nedostatcne uzatvaranie paz.), dnes bol u doktora, podla neho je to zaludok, posiela ho na vysetrenie krvi. cize zatial nemam ziadne konkretne vysledky, chcem sa spytat, ci aj jemu mozu pomoct enzymy alebo probiotika, jod, alebo co by si poradil. viem, bez konkretnych udajov je tazko. ma drzat prisnu dietu bez masa k tym liekom. dakujem
ema, ololo, ja som sa tu v roznych temach "spovedal" uz minimum 5 krat.
To z dobrej vole, ale musite si uvedomit, ze mam len obmedzene mnozstvo casu, takze odpovedam viacnasobne len na naozajstne zdravotne problemy. Toto nie je forum "kto je kto" ale "zdravie".
Na zoznam casti z mojich zdrojov informacii(jedine lekarske, reklamy a navody vyrobcov ignorujem zasadne)
pozrite sa do mojej temy Autoimunne choroby, kde to nie je tak zahrabane ako v tejto teme(inac aj v tejto teme by ste to pri trochu trpezlivosti mohli najst)
Inac z internetu cerpam len minimalne, lebo tam moze ktokolvek napisat cokolvek. A uz som davnejsie von z predaju(tj dovozu na Slovensko). Zialbohu moje predplacane periodika a mnozstvo knih z tejto oblasti maju autorske prava, takze ich tu nemozem duplikovat. Preto sa aspon snazim uviest niektore udaje z volneho internetu, zialbohu su to veci povacsine motivovane predajom.
jarolung Bone este maju v Lucenci - 0911 279 694
jarolung, ja nebyvam na Slovensku ale v USA a kupujen to priamo od vyrobcu firmy Swanson.