Otázky na RNG

silviiia

vazim si rady RNG. a ozaj sa aj casto kvoli nam opakuje. presla som si mnoho tem. a reaguje na vsetko s bozskou trpezlivostou. a doverujem jeho radam!

mariaj

Dakujem obom.Len ja si nemozem moc dovolit neutralizovat kyselinu v zaludku,lebo mam malo kyseliny.Vhodnejsi sa mi zdal ten kupel.Inak som sa uz raz pytala RNG,co sposobuje,ze mam kysle v ustach.Uz to viem.Mam prekyslenie potravinami,ktore pocas stiepenia vytvaraju kyseliny.Su to napr.masa,syry vajcia,mast biely chleb,pecivo cestoviny strukoviny,lahodky/keksy,cokolada/,sytene napoje a pochutiny/alkohol,kava/.Cize to nie je ta prava zaludocna kyselina.Skutocne,ked zjem par piskot,tak mam take kysle ihned po zjedeni.Travenie uz vlastne prebieha v ustach.Kysle mam stale,lebo take potraviny jem,z dovodu neznasanlivosti/alergie/ na potr.ktore vytvaraju zasady.

nelka

RNG občas sa tu vyskytnú aj prázdne hlavy,kašli na nich.Veď už podľa toho ako píšu sa dá rozoznať či majú záujem o rady alebo len provokujú.

Mimi323

RNG, ktorý Dong quai je lepší?
www.barnys.sk
www.sanopa.cyberio.sk
A ešte sa chcem opýtať, aké je dávkovanie pri Yam 400mg? Lebo niekde som čítala, že až 2g - takže až 5 tabliet denne?
Inak dosť ma znervozňujú tie bývalé ceny na tvojich doplnkoch. Za 90 capsul Yam som dala 30 eur, lacnejšie sa to na Slovensku zohnať nedá.

nina26

som vdacna, že som našla tuto stranku aj ked trochu neskoro, pretože doplnky, ktore bolo možno kupit v Bratislave a v Lucenci už medzičasom končia, ale možno ich zohnať v USA, Madarsko, ale je tu este možnosť rady od RNG, čo robi zadarmo vo volnom čase, z vlastnej vole a zaujmu,o ktore by bola velka škoda prisť, chodim aj na ine fora ale toto bolo jedno z najkľudnejších a vecných for, každý dostal odpoved, čo je úžasné. Ďakujem za všetkých spokojných.

lop

RNG dakujem som tu nova a vsade som citala tvoje rady a zaujimalo ma kto si necitala som tvoje prispevky do zadu tak som otebe nic nevedela nemusis byt vztahovacny myslela som to tak normalne mozno som to len blbo napisala ale aspon uz viem

RNG

bedomosti sa daju ziskat v skole, citanim odbornej literatury alebo praxou.
Kedze na doplnky a alternativnu medicinu pouzivanim doplnkov este nie su ziadne skoly, clovek sa musi ucit z roznych medickych publikacii lekarov, co sa tym zaoberaju.
A samozrejme vo svete penazi nemozno ocakavat, ze by to tito zadarmo publikovali na internete, ked to mozu predat predplatitelom ich periodik.
A to ja robim vyse 15 rokov a v teme Autoimunne choroby som to aj uviedol, aspon niekolko dvojtyzdennikov a mesacnikov. Okrem toho mam celu kniznicu plnu knih od tychto a inych autorov, hlavne lekarov ale aj mikrobiologov.
Kto chce, moze si ich objednat sam a citat ako ja vyse 15 rokov, potom by sme boli moizno na rovnakej hladine v doplnkoch. Inac som zrejme hodne v tomto popredu a pri posledne prezentacii na Slovensku ma pozorne pocuvali aj traja univerzitni profesori a niekolko docentov na privatnej schodzke.
Takze asi nieco viem, co sa mnohym zide, aj odbornikom v zdravotnictve.

Naviac za tych 15 rokov som sam na sebe, svojej rodine a znamych oskusal hromadu doplnkov, takze to , co som si nastudoval som si v praxi potvrdil aj sam.
A vobec, myslim ze by som takych provokaterov ako vy mal jednoducho ignorovat a ked sa vam to nepaci, tak prestanem sem vobec prispievat a kaslem na vas.
Nakoniec som toho popisal uz dost, casto som sa musel opakovat, lebo ste lenivi si to vyhladat.
A ja si nemyslim, ze moj cas ako podnikatela a vyrobcu je menej cenny, nez vas
Lekarsky diplom nemam, ten by ale znamenal len, ze pozmam klasicku medicinu ale nic by nehovoril o doplnkovej a prirodnej.
Dost na dnes

ema123

RNG súhlasím s tebou, že toto je fórum „zdravie“. Otázky „kto je kto“ nie sú namieste, pokiaľ ide o bežné fórum, na úrovni niekoľkých príspevkov od jednotlivcov. Tu je však situácia, keď jeden človek prispieva do všetkých tém a ešte má aj svoje osobné s niekoľkými tisíckami príspevkov. Myslím si, že každého normálneho človeka to musí zaujať a vzbudiť zvedavosť. Ja a určite aj Ololo sme v dobrom úmysle chceli vedieť, kto to tu radí. Za seba môžem povedať, že stručná, jasná odpoveď vo všeobecnej rovine o profesii, odbornosti a praxi by mi úplne stačila (samozrejme, že link na profesijnú stránku by bol úplne najlepší).
Takto sme len strácali čas aj priestor reakciami, ktoré na dôvere nepridávali. Za seba teraz píšem, že ma to už nezaujíma.