prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG...vdaka...co sa tyka gymnema sylvestre - mam este z tvojho obchodu 400 mg kapsulky. kolko kapsuliek denne je priblizne vhodne pre diabetika (1. stupen) + ma sa uzivat pred jedlom alebo po jedle, aby bol efekt co najlepsi? vdaka.
nela, produkt bol vyrobeny firmou NBTY a predava sa cez hromadu jej maloobchodnych sieti, napr pozri
-odkaz odstránený-
puma, proteinove drinky su povacsine malokaloricke, takze pochybujem, ze sa z nich pribera. Pozri na kaloricke hodnoty.
yam je v poriadku pre kazdeho, je to len jedlo, ktore obsahuje polotovar na hormony, z ktoreho si telo moze a nemusi podla potreby vyrobit nbiektore, ako DHEA , progesteron a ine.Je to dobre hlavne pre tych, co maju prebytky estrogenu a problemy z toho.
yam,dakujem, To je spravna poznamka. Ked sacharidy, tak podla moznosti len komplexne(hrubozrnne, celozrnne) kde sa cukor uvolnuje postupne, bez skodlivych spiciek(agresivita,oberzita, buduca cukrovka je z volnych="rychlych cukrov a sacharidov, pozri na glycemicky index).
Ale nemozno sa mu systematicky vyhybat zeleninam, masu a rybam, to nevedie k silnemu a zdravemu organizmu.
elesar, gymnena sylvestris je stara ayurvedicka bylina proti cukrovke(gur mar=nicic cukru) , nielen ze znizuje hladinu cukru v krvi, ale regeneruje pankreas. Ja ju pouzivam uz roky, ci uz cistu bylinu alebo silnejsi standardizovany extrakt. Z cistej byliny som dlho bral 2x1 gram denne, dnes beriem viacej prepocitane na gymnenicku kyselinu, ktoru povazuju za ucinnu latku gymnene.
ahojte vsetci. chcem sa opytat, ci niekto z vas objednaval doplnky z usa, ak ano, tak z akej firmy a kolko stalo postovne. dakujem.
ahoj rng, este davnejsie som si od Vas, teda z predajne kde ste dodavali tovar, objednala aloe vera, mala by som opat zaujem, rada by som si to objednala opat ale neviem na koho sa mam obratit, viem ze to vsetko mozno dostat aj v lekarnach ale ja som doverovala vasmu vyrobku, co som si kupila od vas a tak by som chcela opat iba tento, je to este nejako mozne alebo uz nie? Popripade ak od vas to uz nieje mozne, mohli by ste mi nieco vhodne poradit? dakujem velmi pekne. S pozdravom Nela
ahojte,rada by som vedela ci sa da pribrat z proteinovych napojov,ked by som ich pila na ranajky a veceru?ako nahrada stravy...dakujem (samozrejme ze by som cvicila ,nie extremne ae par krat do tyzdna )
Potravinový doplněk, který podporuje dobrou funkci soustavy žláz s vnitřním vylučováním. Normalizuje hladiny hormonů jak u žen, tak i u mužů. Je účinným doplňkem působícím proti degenerativním změnám kostního a svalového aparátu. Zpomaluje proces stárnutí celého organismu.
Je to to o com hovorime?