prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG poradte mi prosim, z coho sa mozu tvorit Lipomy na stehnach predlakti a chrbate, ako zastavit ich tvorbu co treba jest, co netreba jest atd.Diky.
Kolega House.
ahoj RNG, poradili mi obratit sa na teba s mojim niekolkomesacnym problemom: bolest hlavy, zavrate, unava, hucanie v usiach. vies mi nieco prosim poradit? dakujem
Ahoj RNG, prosim ta o radu. Moja 84 rocna babka si zlomila minuly tyzden nohu(tam pri panve) a teraz je po operacii, ma tam aj sroby. Strasne ju to boli, nechuti jej jest, je bleda. Mama jej to natiera Fastum gelom. Mohol by si mi prosim poradit nejake doplnky od ktorych by sa jej to rychlejsie zahojilo a rychlejsie by sa zotavila? Dakujem pekne..
RNG,je mozne,ze vylucujem v stolici vit.C,ktory je v kapsuliach?normalne som to dnes rano postrehla,tie male gulicky,ktore su v kapsuli boli vsetky v stolici.Vsak ved vit.C by mal byt dobre rozpustny vo vode,nie?Naschval som prestala uzivat doplnky v tabletach a kupujem si iba v kapsuliach pre lepsie absorbovanie,nakolko mam spomalene,zle travenie a toto ma zaskocilo....Inac beriem Betain pravidelne.Ale teraz sa precistujem psyliom,takze to nemoze byt preto?Ale tablety beriem asi 4-5 hodin po uziti psylia,nie tesne po nom aby mi to psylium nevymietlo vsetko a myslim,ze medzi nimi pauza 5 hodin je dost,nie?Tak nechapem.
saxana, mas pravdu, na dnes koncim.
plesen, ja nie som lekar, len doplnkar.
Plesni je hromada a jedine co ti viem proti nim poradit su doplnky a dieta(pripadne povrchove prostriedky) ako sa ich zbavit. Vacsine to pracuje, ale nie vsetkym, hlavne ked nedodrzia protiplesnovu bezsacharidivu dietu.
A treba pouzivat co najviac protiplesnovych doplnkov, ocakavat ze jeden jediny to vyriesi je naivne.
MUC,neverim tomu.Ja som napriklad objednala z USA tovar a z colnice ho vratili spat odosielatelovi,nakolko som v nom mala 12 kusov rovnakeho tovaru a brali to akoze to idem predavat.Sice bol kazdy kus uplne iny zlozenim,ale bol to doplnok a oni to brali akoze vsetko je doplnok stravy a chceli odo mna to vydokladovat.Darmo som ich presviedcala, ze to je pre mna,neverili mi,ze co by som s tym vsetkym robila.Takze z colnice to pekne krasne putovalo spat.Takze ja uz velmi takemuto dovazaniu tovarov neverim.A kupovat v malom nejake 3-4 kusy...to zapostovne potom tolko zaplatim, ze sa to vobec neoplati.
RNG, po case mam zase dve otazky:
mam strength multi enzym, beriem ho 1 hod pred jedlom, na cistenie organizmu proti cystam a endometrioze. len ked jem 5x denne, neviem, po jedle kolko treba cakat s uzitim enzymov. napr. ranajky mam o 7, o pol 10 si dam jogurt, ale o 11 by som uz mala znova enzym brat, lebo o 12 obedujem.
druha otazka je: 16,5 r.dcera mi za posledneho pol roka dost schudla, ma problemy s pletou a vypadavanim vlasov, je nepozorna, nesustredena a naladova, tiez ma problem s menzes-uz druhy cyklus jej dlho trva slabe krvacanie(boli sme u lekara, uzivala duphaston, ale stale to nemoze brat). boli sme na vysetrenie stitnej zlazy, nastastie jej funguje normalne, len v horm.profile ma zvyseny prolaktin. liecbu nepotrebuje, odporucili racionalnu stravu. mam z puritan zinok(zinc gluconate)50 mg, B-complex+B-12:B1 7mg, B2 14mg, niacin 4,5mg, B12 25mcg. Tiez mam wild yam root 405mg. pupalkovy olej od walmarku v 1tobolke 500mg. ako ich moze uzivat a moze sa yam+pupalka spolu? moze aj enzymy a jodovu tinkturu, alebo kelp (od jamieson iodine 650 mcg).co este by si odporucal? dakujem velmi
elesar, myslim, ze je to brane, ze dostavas balik na sukromne ucely, len ked je to nad 200 € tak to ide cez postoveho colneho deklaranta. s tym ale nemam skusenosti, lebo mne to vyslo na 107 €. inak odhodlavala som sa skoro dva mesiace, vzdy som uz-uz odklikla objednavku, ale vzdy som zavahala. teraz som spokojna, ta firma je oficialna, cize by nemali byt nejake triky.