prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
elesar nemusis mat schvalene tie produkty. ty si ich objednavas pre vlastnu potrebu a nie na predaj.
RNG, chcela som ta poprosit o radu pri vybere doplnku stravy.
Najskor strucne o mne: uz asi pol roka som na nizkosacharidovej strave (kvalitne bielkoviny z ryb, masa, tvarohu, kefir,, tuky - olivovy, ryby, avokado, maslo, orechy a semienka,, a vsetky sacharidy co prijimam su zo zeleniny, nejem ziadne pecivo ani zemiaky, ryzu... sacharidy mam do 30g cistych na den) ide o to, ze co sa chudnutia tyka, nie je to az take uspesne, ako vacsina udi opisuje.
mam z toho az stavy zufalosti a velmi rada by som uz schudla.
snazim sa jest zdravo = podla toho comu verim, ze je zdrave (po schudnuti chcem pokracovat v takejto strave, mierne zvysit sachace - ale iba z korenovej zeleniny a ovocia, niektore strukoviny, ale obilniny nepovazujem za zdraviu nevyhnutne...)
ide o to, ze uz neviem co si mam mysliet - mam problem s vyprazdnovanim ( = casto nepravidelne, aj ked jem veci co vsetkych vyslovene prezenu e.g. kysla kapusta, kefir atd, na mna to ucinok nema, denne pijem 2.5l a viac vody/zihlavoveho caju)
tiez nakolko som s takouto stravou neschudla, resp. len malo (z 80kg na 72kg. = 8 kg za pol roka na strave +/- 30 carbs/den!!! navyse uz dlhe tyzdne mi vaha kolise hore dole 2 kg... este potrebujem dat dole tak 12 kg)
podozrievam aj stitnu zlazu...
= doporucil by si mi kupit si spirulinu alebo chlorellu? a kelp?
- chlorella by mala mat cistiace ucinky na hrube crevo, co si myslim, ze potrebujem, ale spirulina obsahuje jod (kvoly tomu chcem kupit aj kelp), alebo myslis, ze spirulina mi tiez precisti hrube crevo? a vyrovna sa obsahom jodu kelpu???
alebo ta podla toho co som opisala napada nieco vhodnejsie?
neviem co mam robit, citim sa vo svojom tele strasne nespokojna. moja sestra sa napchava hlupostami a je chuda, ja travim vela casu citanim o vyzive a o tom co prospieva telu a nemozem sa zbavit kil navyse.
oops, nejako som sa rozpisala ...ale naozaj uz neviem co si pocat...
dakujem moc za tvoj cas a keby mi vies poradit bola by som ozaj vdacna.
prepac RNG, ze ti vstupim do temy z otazkou na ineho cloveka, ale moze to pomoct aj inym...
NAVI...zohnal si niekde koriandrove semiacka??? ak ano, kde prosim ta, ja ich zhanam uz hadam mesiac a nikde ich nemozem najst. dakujem.
martinko999...obycajna potravinarska krystalicka kyselina citronova (E 330) je taka lacna (10-20 sk za balenie), az mam strach si ju kupit :)))
je takyto produkt v poriadku???
DRAGONFLY...vdaka. myslis, ze sa da toho z usa objednat aj viac? nie je problem s tym, ze mnoho z doplnkov na slovensku este nie je schvalenych?
RNG...chcem sa opytat jednu vec...mam z tvojho obchodu "chewable super papaya enzyme plus". kolko tabliet denne by som mal jest, aby to malo nejaky efekt pri sennej nadche?
vdaka.
Je toto dobrý multienzým?
Pankreatin 1250 mg, Papain 150 mg, Bromelain 150 mg, Trypsin 125 mg, Lipaza 50 mg, Amylaza 50mg, Rutin 100 mg, Thymus 60 mg, Zinc Gluconate 15 mg, Super Oxide Dismutaza 50 mcg, Katalaza 200 I.U., L-Glutathione 10 mg, Extrakt cesnaku 10 mg, GSE 5 mg a Alpha Chymotrypsin 3 mg.
saxana, to sa ti len zda ze pan RNG je tu stale, on je Amerikan, to namena, ze ked je u nas uz noc, u nich je den..
uz som si nasla puritan, vdaka... RNG, kde zijes? Ten puritan je Tvoj?, alebo ho "poznas?"
mozete mi niekto viac povedat o tom puritan-e? dakujem