prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zapal pluc moze byt z roznych dovodov, od viralneho az po kvasne kultury vo vyluckoch z nosohltanu(aspergilus pneumoniae)
Samozrejme na kazde z tychto treba inaksie lieky ci liecive doplnky.
Co sa tyka behania vonku, to by nebol velky problem, keby bola dobre naobliekana a nebola blizko druhych deti, lebo v stave oslabenia moze nieco od druhych velmi lahko nachytat.
Odporucam minimum selen, zinok, NAC a oreganovy olej, ktory je nielen sirokospektralne antimikrobialny(tj ucinkuje na velmi vela mikrobov, od bakterii az po kvasne kultury) ale je zaroven aj expektorant, tj postara sa o vylucenie hlienov zo spodu pluc a tym zabrani zapalu.
ahoj GNG, chcela by som sa opytat, moja mala bude mat v maji 6 rokov, minuly tyzden strasne kaslala ale iba v noci, cez den to bolo ok,taky suchy kasel to bol , teploty nemala bola som s nou v stredu u lekara povedala ze ma slabsi zapal priedusnice, nasadil antibiotika amoxiklav a sirup solmucol, ktore berie od stvrtka, v noci uz nekasle, sem tam, lenze vonku je tak krasne, ze dnu by som ju urcite neudrzala ked sa vsetky deti hraju vonku, samozrejme vonku si aj pobehala, suseda mi dnes spominala ze by behat nemala ani bycikel lebo moze chytit zapal pluc, a tak mam teraz obavy aby nechytila, strasne som sa zlakla a uz som jej behat zakazala, poradte, moze chytit ten zapal pluc? ako tomu predist? uz na nu dam teraz lepsi pozor, prosim poradte som nespokojna a nemozem spat
Coilonix ma plno produktov, od jednoduchych celuloz(psylium hlavne v obsahu) az po komplexne vytazky z bylin proti crevnym parazitom.
Ceny maju nemozne, takze ja osobne by som ich produkty nekupoval.
Ovela lacnejsie je obycajne psylium alebo varene plevy z obilia.
Na seriozny problem s parazitmi by som radsej pouzil nieco ako protokol dr Huldy Clark, lebo ten adresuje prakticky vsetky parazity, ci uz crevne, ci krvne alebo hocikde inde v tele.
RNG prosím Ťa, aký je Tvoj názor, prípadne skúsenosť s produktom COLONIX od fy Dr. Natura-USA. Ďakujem
Na kyseliny je Betain HCl a Pepsin HCl.
Alergie mozu byt okamzite(15 minut na reakciu) alebo postupne sa objavujuce, ked sa telo postupne zamoruje nejakymi latkami, co telo nevie rozlozit a vylucit.
aurianne, naduvanie je spojene s nedostatkom kyselin a enzymov.
Alergie su spojene s neschopnostou tela spracovat nejake latky, tj zase je to vec enzymov.
Silne enzymaticke prostriedky velmi casto tento problem vyriesia. Vynimka je alergia na lepku, na to zatial nie je dostatocne ucinny enzym, ci vlastne enzymi.Ale aj tam ciastocne pomozu.
Priklad silneho enzymu je napr Super Enzymes firmy NOW, alebo Doctor's Best
perlicka
sylimarin je vytazok z ostropestreca marianskeho, po anglicky Milk Thistle
vsetkyn zelene su cenna vyziva na mnozstvo procesov v tele. Nepouzival by som ho specificky asi na ziadnu chorobu, lebo klinicky ucinny nie je sam o sebe, ale definitivne je to vyborny prostriedok na udrzbu zdravia vseobecne.
To sa tyka aj inych zelenych trav, vodnych a morskych rias a podobne.
RNG, prosím Vás o radu. Mám vysypanú celú tvár malými, drobnými vyrážkami, ako keby krupica. Nemám snáď ani mm voľný na tvári, kde by som nemala tento výsev. Bola som na lekárskej kozmetike, kde mi povedali, že to nie je akné, ale alergia. Mám to už dva mesiace. Pridalo sa k tomu nadúvanie, brucho mám veľké ako tehotná, tvrdé ako kameň, býva mi ťažko od žalúdka, mávam občas závrate a nízky tlak. Chcela som sa opýtať, či si myslíte, že to je nejaká potravinová alergia či intolerancia alebo helikobakter. HP som už mala, ale nemala som takýto výsev na tvári, ale veľké vyrážky boľavé. A ani také tvrdé a veľké brucho som nemala. Neviete, po akej dobe po zjedení potraviny príde reakcia? A ako mám začať s diétou a vylučovaním potravín? Samozrejme, že chcem ísť k lekárovi, ale mám malé dieťa a cez deň mi ho nemá kto postrážiť, tak to chvíľu potrvá, kým sa tam dostanem a dovtedy si chcem pomôcť aj sama, ak sa dá. Ďakujem pekne za odpoveď