prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jara, arytmia je obvykle dosledok nedostatku mineralov. Tie sa daju doplnit alebo sa da napravit travenie, aby telo vedelo dostat potrebne ziviny z normalnej stravy(mineraly hlavne zo zelenin). Na srdce a cievny system odporucam kazdemu cistenie ciev lecitinom, 1 lyzicu cisteho prasku tyzdenne.
medvedi cesnak(allium ursinum, Ramson) je cenne prirodne liecivo, ale neviem ti povedat, ake su davky z neho na ake problemy, lebo sa nezaoberam cisto s bylinkami, ale len z tymi, co su klinicky ucinne, a to su po vacsine standardizovane alebo vytazky z presne urcenymi mnozstvami ucinnych latok.
Medvedi cesnak sa pouziva podobne ako iny cesnak do varenia,
a jedine co som klinicky na neho nasiel je ze extrakt z neho je proti krvnym zrazeninam, tj znizuje lepkavost platniciek(antiagregant).
Do sveta doplnkov este neprisiel ako taky nejak vyznamne, hoci som ho videl uz v roznych bylinnych preparatoch.
DAKUJEM
RNG, prosim Ta, vedel by si doporucit nieco na posilnenie srdca? Neviem co to je, ekg som mala pred dvoma rokmi v poriadku, len nejake "ramienko", to som doktorovi nerozumela, povedal, ze to nic nie je. Ale niekedy, nezalezi to od zataze, mi tak akoby vynechalo jeden uder, musim sa vtedy nadychnut, to asi aby som aspon nieco spravila a prejde to...to len tak zhruba
erika 68, omluvam sa, jedna sa o iny produkt, ciste zmes enzymov
Moze to byt celkom dobra zmes,
ale zialbohu nemozem doverovat len reklame a zlozenie(aktivity jednotlivych enzymov) tam nie su uvedene, len ze treba brat 3 patsto miligramove kapsule.
Takze keby som chcel super silnu zmes, radsej by som sa obratil na tych, co maju presny popis jednotlivych zloziek a stoja za nimi(tj nezavisle kontrolovane laboratoriami na udelenie pecate GMP)
Tiez ceny su privysoke na moj vkus.
Vsetko na svete je dedicne.
To vsak nie je omluva pre lekarov, ze to nevedia nijak adresovat.
Rozne zdedene procesy v tele sa daju zosilnit ci zoslabit roznymi latkami, ktore si do tela vkladame.
A ja som osobne len za potravinove doplnky, tj latky, ktore nemaju ziadne zle postranne ucinky v odoporucenych davkach a daju sa neobmedzene dlho podla potreby, brat.
To je hlavne dolezite pri dedicnych poruchach, ktore sa sice odstranit nedaju ale potlacit alebo aspon zmiernit ano a to znamena doplnovat potrebne ziviny a ine potravinove doplnkyu cely zivot.
Na to chemicke lieky nie su vhodne, lebo sa ich skodlive ucinky cassom zvysuju az znicia niektore organy v tele.