Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

jačmen

RNG, rada by som vedela ci mas nejke skusenosti so Zelenym jačmeňom,ci ho odporucas ako prevenciu alebo na co je dobry a pod. dakujem pekne

ladvina

no ja, ked sa spotim alebo si nedam na spanie tricko tak hned citim ze mam oslabenu imunitu, ze nieco na mna lezie, neochoriem, lebo teraz si davam pozor a predtym som mala zápaly

jara

RNG, velmi pekne Ti dakujem aj za vysvetlenie aj za ten krasny dozity vek Tvojej mamy, je to povzbudzujuce...budem sa musiet postupne do toho dostat, enzymy, lecitin, vitaminy, keby som si nebola ista, dovolila by som si este sa Ta spytat, poradit. S tou dedicnostou, asi na tom nieco bude, otec mi zomrel pred dvoma rokmi , vo veku 66 rokov na infarkt, mama mala mozgovu prihodu, ale ma aj so srdcom problemy, je na liekoch. Mne to zacalo okolo 30-ky, raz za dva-tri mes., potom sa skracovali prestavky, az na kazdy den...zaujimave je, ze posledne dva mesiace som mala pokoj, a teraz pomalicky poslabucky sa to vracia, /42/.No uz stacilo....este raz dakujem.

farmaceutka

No neviem, co sa ja pamatam, tak sa k tomu vzdy pristupovalo najprv po stranke mineralov, nie je to nijaka novinka..

RNG

to som velmi rad, ze ich napadlo konecne ze rytmus srdca je kontrolovany nervovymi signalmi a na nervove signaly su potrebne neurotransmitery, tj hlavne kovove iony(K,Na, Ca, Mg, Zn a ine) a rozne aniony, hlavne CO3+ ( tj C02 rozpusteny vo vode)

farmaceutka

RNG, prva vec, co sa na Slovensku pri arytmiach vysetruje a podava, je mineralny profil a doplna sa kalium a magnezium, takze az tak mimo zase nie sme.

RNG

Inac arytmia je niekedy dedicna(to je aj v nasej rodine) a pri srdecnom krci(tlak v prsiach) treba zastavit vsetku cinnost na par sekund a bitie sa obnovi.
Moja mamam sa s tym dozila 96 rokov, hoci to mala velmi zle uz od detstva.
Mozno,, keby to lekari spojili konecne s tetaniou, kam to asi patri, bol by k tomu znamy aj pristup(destresovanie, odstranenie hormonalnych poruch, doplnok mineralov a vitaminov B, pripadne inych neurotransmiterov)

RNG

Inac arytmia je niekedy dedicna(to je aj v nasej rodine) a pri srdecnom krci(tlak v prsiach) treba zastavit vsetku cinnost na par sekund a bitie sa obnovi.
Moja mamam sa s tym dozila 96 rokov, hoci to mala velmi zle uz od detstva.
Mozno,, kebu to lekari spojili konecne s tetaniou, kam to asi patri, bol by k tomu znamy aj pristup(destresovanie, odstranenie hormonalnych poruch, doplnok mineralov a vitaminov B, pripadne inych neurotransmiterov)