Otázky na RNG

bambulos

delphia, preco nemozem pustat malu pocas brania antb na slnko, ved od vsadial pocuvam, ze treba ist na vzduch a na slniecko tak preco nie, je tomu uz tyzden, mala uz ani nekasle a nebadam na nej ziadne znamky choroby, teploty tiez nema ani nemala, hmm

malickasom

mam na vas otazocku...brala som antikoncepciu 3 roky, uz preslo od vysadenia 7 mesiacov.mam zvyseny prolaktin. a chcela by som sa opytat ci existuje nieco, nejake doplnky vyzivove co by pomohli. lekarka to nechala tak, ze pockame co bude, nemam to az take vysoke hodnoty.A poculi ste nieco o kvapkach Gynex? dakujem pekne za odpoved

minora

dobry den RNG, prepacte ze vas tymto zatazujem, iste ste o tom pisali uz velmi velakrat.. riesenie takychto problemov... no predsa sa spytam.. mojho manzela strasne casto nafukne po jedle.. vobec nemoze jest surovu zeleninu napr papriku, uhorky alebo paradajky.. vzdy mu je potom zle .. ale aj z normal jedla ho nafukne.. niekedy sa mi akoby z nicoho nic znizi imunita a on strasne zoslabne ze musi lezat je velmi unaveny a ma vnutornu horucku... neviete poradit ?

jara

este pisem aj sem, ohladne doplnkov, vitaminov, v Delibo som si objednala Swansonove vitaminy a teraz sa mi ozvali, /23.3/... dufam, ze to aj dotiahnu do konca, potom mozem aj vam doporucit, Swansona aj RNG myslim, spominal na starsich strankach

elesar

EO... to je uctyhodne, ze ponukas doplnky, ak to ale myslis vazne, tak zmen e-mailovu adresu, lebo z tej, ktoru tu uvadzas sa mi uz vratili 3 maily.

jara

RNG, prosim Ta,. poznas oreg. olej aj pod nazvom Marjoram oil natural, obsahuje to aj camphor a terpineol, ale asi tam nie je udane kolko coho, dakujem

houvv

je pivo zdrave občas si dať? a ake? a ako často....a a napr. teraz ked svieti slnko tak vonku pivo nieje moc dobre piť že?