prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG moze sa mama natierat jodom,ak bola dvakrat operovana na stitnu zlazu-strumu a berie euthyrox 100?
RNG, prosim Ta, mozes nieco poradit, 11 rocny syn ma po polroku 2 kazy na zuboch, ako by som mu zastavila kazivost, dakujem
ja momentalne pouzivam tento
ale na trhu je ich hromada. Staci si zaradit Betain HCl do www.google.com
RNG a kde prosim ta zozeniem doplnok kyselin, enzymov... casto tu spominas betain HCL... kde to mozem kupit ?
Prave som si od nich objednal nattokinazu. Minuly tyzden som pouzil posledne, lebo som presedel skoro cely den v roznych bankach(daval som si do poriadku rozne papiere) a dostal som do clenku krvnu zrazeniny(trombus), lebo ma zacala hrozne boliet. Po pouziti plno nattokinazy sa mi to za den uvolnilo. Ale som za par dni spotreboval vyse 20 kapsul-pre istotu som pokracoval brat dalej a vybehol som z nich.
Tento zdroj ich mal najlacnejsie a s prekvapenim som zistil ze posielaju aj za hranice a maju rozne moje oblubene znacky.
na fotosenzitivitu z jednotlivych chemikalii(liekov)by mali upozornit na pribalovom listku.
mimi 222, mozno ze natieranie jodom v blizkosti jeho potreby je ucinnejsie, neviem.Aj pri problemoch s prsami a maternicou odporucaju natierat spodok brucha.
Ale nakoniec kdekolvek si do tela das jod, podpori to v celom tele vyrobu enzymov a hormonov,ktore potrebujes na precistenie tela.
malickasom, yam 2x1 gram dene by ti mal pomoct.
Inac ciastocne pomahaju aj pupalkovy olej, damiana a Dong Quai, ktory je nazyvany "zensky zensen"
Minora, problemy s travenim sa daju vyriesit doplnkom kyselin, enzymov, vlaknin a probiotik.
Trochu pomoze aj disciplina jedenia, kde maso a syry maju byt prve, potom pauza aspon hodinu, lebo tieto potrebuju co najsilnejsiu kyselinu na stravenie. Az potom mozno jest zeleniny a podla moznosti pit az po 2 hodinach.
Sladke a muzne veci sa maju jest ako osobitne jedlo