Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

Mimi323

RNG, mama má na štitnej žľaze myom aj cystu. Ako sa to dá vyliečiť? Lekári tvrdia, že treba vybrať štítnu žľazu...

jara

RNG, prosim Ta, mozes nieco poradit, 11 rocny syn ma po polroku 2 kazy na zuboch, ako by som mu zastavila kazivost, dakujem

RNG

Prave som si od nich objednal nattokinazu. Minuly tyzden som pouzil posledne, lebo som presedel skoro cely den v roznych bankach(daval som si do poriadku rozne papiere) a dostal som do clenku krvnu zrazeniny(trombus), lebo ma zacala hrozne boliet. Po pouziti plno nattokinazy sa mi to za den uvolnilo. Ale som za par dni spotreboval vyse 20 kapsul-pre istotu som pokracoval brat dalej a vybehol som z nich.
Tento zdroj ich mal najlacnejsie a s prekvapenim som zistil ze posielaju aj za hranice a maju rozne moje oblubene znacky.

RNG

mimi 222, mozno ze natieranie jodom v blizkosti jeho potreby je ucinnejsie, neviem.Aj pri problemoch s prsami a maternicou odporucaju natierat spodok brucha.

Ale nakoniec kdekolvek si do tela das jod, podpori to v celom tele vyrobu enzymov a hormonov,ktore potrebujes na precistenie tela.

RNG

malickasom, yam 2x1 gram dene by ti mal pomoct.
Inac ciastocne pomahaju aj pupalkovy olej, damiana a Dong Quai, ktory je nazyvany "zensky zensen"

RNG

Minora, problemy s travenim sa daju vyriesit doplnkom kyselin, enzymov, vlaknin a probiotik.
Trochu pomoze aj disciplina jedenia, kde maso a syry maju byt prve, potom pauza aspon hodinu, lebo tieto potrebuju co najsilnejsiu kyselinu na stravenie. Az potom mozno jest zeleniny a podla moznosti pit az po 2 hodinach.
Sladke a muzne veci sa maju jest ako osobitne jedlo