prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
wikush, ja to tak robim uz roky, bez problemov.
Dada, davka Candiminu je 3x2 kvapky na normalne vaziacu dospelu osobu. Predavkovat sa ale neda, je to prilis stiplave na to.
Jara, majoran a oregano(pamajoran) su rozne byliny. Dokonca ked sa tu hovori o oreganovom oleji, vzdy sa mysli divoke oregano, tj to co ma vysoky obsah carvacrolu(50-85%) nie pestovane oregano, ktore ma len thymol a velmi malo carvacrolu.
houvv, nemam nic proti pivu, samozrejme s mierou. Najkvalitnejsie su kvasinkove, tie maju celkom slusny obsah vitaminu B. Chmel v pive pomaha spat.
RNG,dakujem za odpoved a mohol by si mi este vysvetlit co su to tie silne enzymaticke zmesy a co konkretne si ma mama natierat tym jodom,pretoze to nasli mojej mame a ma ich na obidvoch nadoblickach,miesto niekde v oblasti nadobliciek?
ide o citlivost pokozky na ultrafialove luce. prejavi sa vyrazkami, cervenymi a pigmentovymi flakmi
lebo antibiotika su chemicke pripravky a pri ich uzivani je plet fotosenzitivna.