Otázky na RNG

RNG

aj rozne alergie su casto sposobene neschopnostou tela rozlozit niektore latky, ktore sa potom v tele nahromadia ako zamorenie a sposobia alergie.
Tam sa spravidla da tiez velmi pomoct roznymi enzymami.

RNG

lienka, ja pouzivam Super Strength Multi Enzyme z tejto firmy:

Spomenuty vitalzyme ma privela roznych zivin, v malickych mnozstvach a samotne enzymi su tam relativne slabo zastupene, pozri na zlozenie a porovnaj napr s silnym produktom, ako je Doctor's Best uvedeny v predoslom prispevku:

lienka123

praveze ja vobec nemam problemy s imunitou, mam ju dost silnu, neviedia mi zistit pricinu tejto choroby ale moze to byt ako alergia, zistili mi viacere alergie a mne sa inak neprejavuju len pravdepodobne kozou, ale zial som alergicka na vela veci

eri68

Lienka123
Lekari mi nevedeli dat diagnozu lebo som mala rozne priznaky kazdy mesiac nieco nove,mojim najvetcim problemom boli velke bolesti lavej strany tela
A moja immunita bola velmi nizka
po siedmich mesiacoch uzivania Vitalzym som bola ako novy clovek.

lienka123

praveze mam na tele takmer 10 flakov a ziadny mi nezmizol a ma to uz 3 roky. brali mi vzorku koze z toho granulomu, z toho by sa dalo zistit ake enzymy by boli najvhodnejsie?

RNG

lienka, v tele sa obcas granulomy odstrania, iste aj tebe niektory zmizol.
Mechanizmus(sposob akym to telo odstranuje) su enzymi a biele krvinky. Tj logicky extrea enzymi precistia telo od roznych nepotrebnych tkaniv a zamoreni, teda aj vcitane granulomov.
Bratim extra enzymov sa pravdepodobne dokonca da predist tymto problemom.
Zialbohu, Slovenski lekari zatial o enzymoch vedia pramalo a na Slovenskom trhu su zatial nie dostatocne ucinne a lacne.
Ktory z tych enzymov ti pomoze neviem, lebo neviem zlozenie tych granulomov. Kazdy enzym je totiz specificky na urcite latky.
Takze pravdepodobne najjednoduchsie je zobrat silnu zmes roznych enzymov, tym mas vysoku pravdepodobnost, ze je v nej aj pre teba potrebny enzym/enzymy

RNG

lienka, v Slovenskych lekarnach maju len stary, drahy a slabo ucinny Wobenzyme.
V USA, kde zijem je vyber podstatne vacsi. Kazda vacsia vyrobna firma ich ponuka hromady. Pozri napr

Alebo produkty firiem NOW, Puritan" pride, Doctor's Best atd

lienka123

pre eri68: uzivanie tychto spominanych enzymov ti pomohlo konkretne pri ktorej chorobe? lebo ja som pisala ze trpim chorobou granuloma anulare ale zatial som o nikom nepocula ze by mu nieco pomohlo