prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dlhšie som tu nebola a teraz čítam že RNG sa znovu lúči. No neviem RNG či je to už natrvalo, ale želám ti v živote všetko dobré aj celej tvojej rodine. Poskytol si nám ozaj veľa dobrých rád. Mne napr.funguje vďaka tebe štítna žľaza dobre aj bez Carbimazolu. Keď sa ti zacnie, tak začni písať znovu, alebo nám zanechaj nejaký odkaz kde ťa znovu nájdeme. Nemusí to byť práve toto fórum. Ďakujem za všetko.
RNG,vĎaka za všetko, aj tak si pomohol veľa ľuďom a hlavne si zmenil pohľad ľudí na lekárov a na liečenie. Že vyliečiť sa dá aj inak ako s ATB, to už viem aj ja :)
RNG sa zrejme bude venovať už aj svojmu zdraviu :)
Podľa mňa už toto forum nebude mať takú úroveň bez neho. Prispeli k tomu aj administrátori so svojim postojom a hlavne mazaním. Ale tak im treba, je vidno že tu už nie je toľko ľudí ako voľakedy.
Tí čo sa niečo od neho naučili, tak možno budu radiť.
RNG, velmi pekne Ti za vsetko dakujeme, ja sice neviem tu s tym pracovat, len idem dozadu po stranach, ale aj tak sa da. Za mesiac, co som tu citala, myslim, ze aj z toho sa da vela cerpat. To uz sem nebudes "chodit"?
Bye bye
Na produkty, co neviete na Slovensku najst sa obratte na vyhladavac Google, hlavne Google.com
V dnesnom globalnoim svete sa musite naucit objednavat priamo zo zdrojov, nie od priekupnikov, lebo ti len navysuju cenu.
Prosim, nepiste na tuto temu ani ma dalej neadresujte v inych temach, lebo som sa rozhodol , ze dalej pisat nema zmysel. Poradil som tu akurat dost, kto chce a nie je lenivy si to moze najst(hlavne ked opravia vyhladavac) a co mi tu vymazu, proti tomu nic urobit neviem.
Takze prajem kazdemu vsetko najlepsie, vas krajan Roman z USA.
Dobrý deň. Veľmi súrne potrebujem colostrum, ktoré sa mi na Vaše odporúčanie osvedčilo. Vo Vašej predajni však na ňho márne čakám už niekoľko mesiacov. Mohli by ste mi poradiť, kde si ho mám pozháňať? Vďaka.
struma je nepotrebne tkanivo, ktore nedostatok enzymov v tele nevie odstranit. Obvykle zabranuje stitnej zlaze normalne fungovat, takze je to sprevadzane znizenou funkciou stitnej zlazy. Jod je potrebny aj na vyrobu hormonov aj na vyrobu enzymov, ktore strumu odstrania.
Preto sa uz desatrocia sol jodiduje, ale podla roznych vyskumov v osemdesiatych rokoch je to prilis malo a povodne denne odporucene davky z roku 1948 uz mali byt davno zmenene.
Na priklade Japoncov, ktory maju prijem jodu vyse 85 krat taky V PRIEMERE ako nasa odporucena denna davka a su jeden z najzdravsich narodov na svete je jasne, ze ta stara odporucena davka je nedostatocna.
Najma ludom s roznymi nepotrebnymi utvarmi a "smetiskami" v tele odporucam brat jod, a samozrejme aj silne enzymaticke zmesy.
Kedze nemozem ani len naznacit, kde by ste ich mohli dostat, lebo tym by mi vymazali moj prispevok cely, tak zataz hladania je na vas a na Google.com.
mimi 323, lekari su zialbohu v skolach uceny len jeden pristup(noz=operacie, jed= chemicke lieciva, ohen=rozne ziarenia)
Len velmi malo lekarov na svete sa zaobera liecenim prirodnymi prostriedkami.
Medicky priemysel ako taky tieto pre nich neziskove metody odmietaju, dokonca potlacaju, kde sa len da.
jara, pravidelne pouzivany roztok GSE na vyplachy alebo koloidna stieborna voda znicia streptokoky na krckoch zubov, ktore su hlavna pricina zubnych kazov.