prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG radil doplnky,ktore mal vo svojich obchodoch na Slovensku, nie aby potom robil neplatenu reklamu rozlicnym americkym firmam, ale preto lebo sa zaujímal o výsledky vedeckých výskumov prof. Dr. Linusa Paulinga, ktorý prednášal ešte ako 80 ročný aj v iných krajinách a myslím, čo presne neviem zomrel ako 94 ročný v roku 1995. Ešte počas svojho života navrhol za svojho nástupcu a pokračovateľa Dr. Mathiasa Ratha. Prof. Dr. Pauling, veľký vedec, držiteľ titulu doktor v odbore fyziky, chémie, matematiky, medicíne, dokonca dvojnásobný nositeľ Nobelovej ceny za medicínu a za mier - zákaz atómových testov- prednášal na Technologickom inštitúte v Passadene štát Kalifornia v rokoch 1929-1964, na Univerzite v San Diegu v rokoch 1967-1969 a na Univerzita v Standorfte v rokoch 1969-1994. A na základe naštudovaných vedomostí týchto vedcov RNG nám tu zadarmo ponúkal výsledky týchto študii, nie sú to jeho výmysli, ale vedecky doložené poznatky o výžive bunky. RNG tu nie raz písal o výskume Dr. Paulinga, ktorý vybudoval výskumné laborfatória a výsledky tohto výskumu aplikoval vo vybraných klinikách. Pri týchto aplikáciách spolu so svojimi spolupracovníkmi zistili, že doteraz doporučované dávky bunkových faktorov - vitamínov, minerálii, bioflavonoidov, stopových prvkov, aminokyselín a tukových kyselín - na udržanie zdravia a predchádzania chronických ochorení sú nesprávne. Vedci, ktorí zasvätili svoj život výskumnej práci, mnohí sú ochotní pracovať aj bez zisku,lebo vedia, že výsledok ich skúmania je dôležitý pre ľudstvo. Chápem aj RNG, prečo tak nežitne tu pomáhal, keď mal tieto vedomosti, chcel pomôcť ďalej, aby tieto poznaky vedelo, čo najviac ľudí. Prajem Vám a RNG milostiplné, požehnané Veľkonočné sviatky. Ďakujem RNG, za osvetu, vďaka ktorej sa veľa ľudí dozvedelo o prírodných doplnkoch v správnych dávkach.
RNG na svojich doplnkoch stratil dosť peňazí. Je rozdiel keď si niekto kúpil u neho doplnkok za 130Sk,(4€) a teraz si ten doplnok kúpi u nás na Slovensku u inej firmy za 600Sk,-(20€). Reklamu americkým firmám nerobil. Sledoval len množstvo účinnej látky v doplnkoch. Nuž a to sa každému páčiť nemusí a zvlášť nie firmám ktoré ponúkajú svoje doplnky z nízkym účinkom,ktoré neublížia, ale ani nepomôžu, len odľahčia našu peňaženku. Sú takí ľudia, ktorým sa človek nezavďačí ničím a nepochopia, že to niekto môže robiť nezištne.
Pomohol vám niektorým zo svojou odpoveďou v poradni lekár? Mne nie a zdravotných problémov mám ešte veľa. Ak by nás lekári dokázali kvalitne liečiť, nebolo by toľko otázok na zdravotné problémy na tomto fóre.
Takže ty pod nickom "ľudia neblaznite", nech sa vrátia tí pripievatelia čo údajne zásluhou RNG odišli.Zrejme sa tu aj objavia,ale budú radiť len to čo si prečítali od RNG.Ak odišli, asi toho veľa nevedeli.
ja som na toto forum narazil len nedavno a pri prvom citani prispevkov som si tiez myslel ze si rng robi reklamu pre svoje produkty ktore ponuka, ale ked som si precital viacej jeho prispevkov tak som zistil ,ze sa milym a prave naopak ten clovek sa snazil ludom pomahat hoci ma svoje vlastne problemy.takze LUDIA NEBLAZNITE myslim ze sa mylis aj ty ked tvrdis ze rng robil reklamu nejakym firmam.pozri si stranku firmy solgar v cechach ake ceny maju oni produktov tejto firmy a pozri si ju na solgar.uk a zistis ,ze v cechach su o 100% drahsi.dodnes mi neodpovedali preco maju o 100% vyssie ceny.no a ceny produktov ktore dovazal na slovensko rng boli dost nizke takze pevne pochybujem o tom ze by si tu robil nejaku reklamu na svoje produkty ktore ponukal aby na tom zarabal.len tolko pre LUDIA NEBLAZNITE.
Prinos RNG po odbornej a ludskej stranke sa neda odskriepit. Toto forum bolo vsak kvalitne aj pred zaciatkom prispievania RNG a urcite sa najdu dalsi prispievatelia, ktori vam budu vediet poradit. Predtym tu boli a mozno sa sem vratia spat lebo odisli aj zasluhou RNG ,najprv radil doplnky,ktore mal vo svojich obchodoch na Slovensku a potom robil neplatenu reklamu rozlicnym americkym firmam.
Mozno to bude chvilku trvat ale urcite sa vratia spat. Cerpajte z domacich zdrojov a z toho,co ste sa od RNG naucili.
myslím, že teraz výrazne klesne návštevnosť tohto fóra, RNG je tu ozaj jediný odborník, ktorý poradil každému...je to skvelý človek, nech sa mu darí
RNG, vďaka, vďaka, vďaka. Nesmierne si mi pomohol svojimi radami. Konečne začínam pociťovať zlepšenie, ešte čakám na ďalšie doplnky, ak sa tu sem tam prihlásiš budem veľmi rada, ďakujem za Tvoje vedomosti a skúsenosti, ktoré si tu zverejnil, je to veľká pomoc, ak Ti niekto vie poradiť v takejto oblasti. Mal si tu veľkú trpezlivosť znova a znova ľuďom vysvetľovať, ako správne postupovať. Ja verím, že ľuďom sa vždy vráti či dobro alebo zlo, kto čo dáva.Prajem veľa zdravia, rodinnej pohody, ak sem nebudeš chodiť, budeš tu chýbať, ale chápem, že to nieje OK ak niekomu radíš a je to vymazané.Škoda Tvojej práce a času.Ešte raz všetko dobré prajem.
kedze RNG uz v tomto fore neucinkuje, koncim, nic, co by ma zaujimalo a uputalo tu nie je...
V prípade, ak máte niekto záujem doplniť tento katalóg rád od RNG, tak to čo chcete zaradiť do nejakej rubriky, alebo aj novej, pošlite na jeden@atlas.sk . RNG súhlasil s takýmto prevedením. -odkaz odstránený-