prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj, rng čo by si mi radil na pleť. ake prípravky? zinok, selen? vit. e? čo je este dobre na pleť? dakujem
Uplne suhlasim s delphiou. Mne osobne RNG tiez velmi pomohol za co mu zo srdca dakujem.
Ked som citala ze sa s nami luci dostala som riadnu depku
ale taktiez chapem ze sa rozhodol ako sa rozhodol. Bez neho to tu ale nebude ono.
RNG chcem Ti tiez povedat dakujem a zelam Tebe aj celej rodine vsetko len to dobre v zivote :))) a ak si to predsa rozmyslis a vratis sa na forum urcite potesis nejedneho cloviecika.
Maj sa
ked sa nemylim, tak ucel fora je navzajom si aj radit. a prosim, vysvetli mi to niekto- mozno admin- ze ako je mozne radit ohladom zdravia bez toho, ze by sa konkretizoval pripravok UCINNY na dany problem???!!!
je to az take do neba volajuce, ked vo forume o zdravi sa KONKRETIZUJU pripravky, ktorymi sa da pomoct, zmiernit, odstranit, vyliecit ochorenia??? ...a ze reklama? no a co?! ako ma pomoct RNG choremu zmiernit jeho tazkosti, ak mu neporadi konkretny pripravok ktory mu aj pomoze? nemyslite si, ze bez uvedenych pripravkov (dla mnohych reklamou) by bola jeho snaha totalne marna? jeho rady, cas, vedomosti a snaha by vysla navnivoc, lebo by sme sa napchavali u nas dostupnymi neucinnymi smejdami-pripravkami nizkej koncentracie a kvality a k tomu casto aj za nehorazny peniaz... no marne by sme cakali na zlepsenie stavu a este len vtedy by bol tercom kritiky a osocovania pre nim propagovanu nechemicku liecbu. pricom to ucinkuje- ale samozrejme s kvalitnymi, ucinnymi doplnkami.
mne osobne a mojej rodine RNG VELMI!!! pomohol, za co sme mu velmi vdacni.
V kutiku duse som sa vzdy obavala toho- co nakoniec teraz urobil- ze napise, ze tu konci..:(
ale plne chapem jeho rozhodnutie a vobec sa mu ani necudujem. venoval nam svoj drahocenny cas, serviroval nam gratis pod nos svoje vedomosti a skusenosti a na oplatku prispievatelia si casto nedali ani len tu namahu, aby aspon trochu prelistovali strany a hladali radu na svoj problem uz v napisanych prispevkoch. a pritom casto odpoved na otazku bola nizsie o par prispevkov... denno denne sa opakovali tie iste otazky a on s neskutocnou trpezlivostou denno denne na ne odpovedal. vela ludi bralo ako samozrejmost, ze venuje svoj cas na prispievanie odpovedi, pritom z ich strany bolo mrhanie ich drahocennym casom vyhladavat v radach uz napisanych... bol to bludny kruh a asi dozrel cas s tym skoncit....
RNG, DAKUJEM a zelam Tebe aj celej rodine vsetko dobre v zivote :)
zvedavost mi nedala a pozrel som sa sem. Dobre mi to padlo. Vdaka.
ľudia neblaznite -to si tu celý čas pôsobil(a) pod týmto nickom? Nepamätám si.
Dakujem Vam krasne za vase nasmerovanie, skutocne ste mne i mojej rodine velmi pomohol a hlavne zmenil pohlad na stravovanie a usmernil ako spravne pomoct telu. Vasa zasluha v radach bola neocenitelna, nic si nerobte z ludi, co si nevedia vazit dobro a pomoc od srdca. Je nas dost, co citime uprimnu vdaku.
Vsetko dobre.
Rng sa vyzna pomohol viacerym aj mne poradil s tvorbou lipomov vzdy je to
lepsie zarabat si poctivou pracou ako napr. BMG invest, alebo fondy, z ktorych
nikdy neuvidite ani cent.Pomaha ludom vratit zdravie a to je na nezaplatenie.
Oli a ostatni nadsenci. Sledujem toto forum urcite dlhsie ako vy, co sem chodite rok a mozno trosku viac. Nikdy som netvrdil,ze RNG tu na niekom zarobil.Suhlasim,ze opak je pravdou ale viem aj to, ze ked sa tu objavil so "svojimi"doplnkami odrazu nic nebolo take super ako tie "jeho".Stale len nariekal ako na vsetko doplaca, ako ludia doplnky z "jeho" obchodov nekupuju ,ako nic nestiha ,viazne mu komunikacia s konatelmi v obchodoch, atd, atd.Chyba bola len v tom,ze si nezvolil spravnych ludi.Ved sa mu tu aj niektori nukali,ze mu pomozu. Stacilo pritom len zadat mailovu adresu aby mu ludia mohli napisat a mohol im radit a radit do aleluja a aj kde si odporucane doplnky mozu ludia objednat.Urcite mnohym ludom doplnky,ktore odporucil pomohli ale su aj taki,na ktorych to nemalo ziadny ucinok. Lenze ludia su rozni.Co pomaha jednemu, druhemu nemusi.Chvalabohu ich to nemusi mrziet,lebo zaplatili za to malo penazi.Takze sice im to nepomohlo ale neublizilo zdravotne a ani financne. Naopak boli bohatsi o novu smutnu skusenost. V ziadnom pripade vsak nechcem na utocit na osobu RNG ale na rozdiel od vas si nemyslim, ze toto forum prestane fungovat len preto,ze tu uz neprispieva. Mozno bude teraz trosku stagnovat ale urcite sa rozbehne opat. Pravidla fora platia pre kazdeho aj ked su niekedy na skodu dobrej veci a tou rady od RNG rozhodne boli.